2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ CHL ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

154.  Λεβαδειακος - Παναιτωλικος.  Μπαλα καλη παιζει ο Λεβαδειακος αποτελεσμα γιοκ!  Το ιδιο και ο Παναιτωλικος αλλα και αυτος απο αποτελεσμα , αλλα λογια να αγαπιωμαστε.  Ολοι αισιοδοξουν για καλυτερες μερες ποδοσφαιρικα.  Εμεις λεμε την τυφλα τους την μαυρη.  Το Χ πληρωνει 2,90 και μ' αρεσει.
155.  Ζενιτ - Μπενφικα.  Το σημειο 2 ειναι στο 2,60 και θα το επιλεξω.  Ετσι απλα αυτο θελω αυτο πονταρω.   Εεεεεε οχι κι' ετσι!!!  Υπαρχει λογος.
162.  Λανους - Φλαμενγκο.  1.  2,05.
161.  Δε Στρονγκεστ - Σαντος.  Επιλεγουμε το σημειο Χ με αποδοση στο 3,20 γνωριζοντας την δυναμικη της Σαντος ομως εκτιμουμε οτι εχει αποδυναμωθει με τις αποδεσμευσεις παικτων της και οι αντικαταστατες μεχρι να << δεσουν >> θελει και λιγο χρονο ε;   Οι δυνατοτεροι θα ειναι μονον στα λογια η θα δειξουν πραγματικα δυναμη τοση οση;
159.  Μιλαν - Αρσεναλ.  Το Χ με 3,10 μας κανει.  Ισοπαλο κρινουμε το παιχνιδι.
-----------------------------------------------------------------
Μονο το 1-3 επιασε ο σκορακιας ο οποιος επαιξε χωρις να ειναι σιγουρος τα παιχνιδια του μεγαλου νησιου.  Παρενεβληθη δε στην Μπεσικτας αλλαζοντας σημειο καθως βλεπαμε καλυτερη την Τουρκικη ομαδα και το 2πλο.   Αυτος ομως χωθηκε και περνοντας την πενα αλλαξε σημειο παιζοντας το ματς σε 2-2.  Μια αποτυχημενη στοιχηματικα ημερα εφυγε.   Δυσκολοι αγωνιστικοι χωροι φερνουν το ματς οπου να 'ναι.  Η απο 'δω η απο 'κει.
Αυριο ο ΠΑΟΚ.  Εχουμε καιρο να ασχοληθουμε.   Απο τωρα να πουμε μονο οτι δεν παει ετσι απλα για να περασει την ωρα του στο χαχαλα.   Παει να πολεμησει οπως μονο αυτος ξερει στα παιχνιδια της Ευρωπης.  Εκει οπου ειναι αητητος.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: