2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΣΥΝΤΑΣΩ - ΔΙΕΚΔΙΚΩ.................

1377.  Αθλ. Μπιλμπαο - Εσπανιολ.  Η αισθηση μου ειναι οτι η γηπεδουχος θα παρει το ημιχρονο.  Στον λακο των λαιοντων οσο κακη κι αν ειναι η γηπεδουχος βγαζει τουλαχιστον παθος.  Η Εσπανιολ δεν ειναι δα και καμμενο χαρτι.  Με 1 ημιχρονου σταματω ενω εαν θελετε να προχωρησετε στο παιχνιδι λεω ναι σε υποτειθεμενο γκολ της φιλοξ/νης και γιατι οχι μια πληρη ανατροπη;  Απο 1 σε 2;
1/2 ημιχρονο τελικο.  Απλο σημειο ομως και για Ειδικο στοιχηματισμο.

1373.  Νουμανθια - Οσασουνα.  Χ.  2,75.  Θα επιτευχθουν γκολ πιστευω (1-1).  Η Νουμανθια να προσπαθει για νικη και η Οσασουνα να κραταει την ισοπαλια στο τελος.  Με 1/Χ ημιχρονο τελικο.

1396.  Μαλμε - Χακεν.  Η Μαλμε εδειξε σημαδια βελτιωσης ομως σε μια εδρα που παιζει παραδοσιακα καλα.  Μηπως ξεγελαει τον κοσμο αυτο;  Οτι δηλ. συνερχεται και καλα;  Το βεβαιο ειναι οτι θα ξεκινησει και παλι καλα ομως η Χακεν ειναι γρηγορη ομαδα και θα αντιπαραταξει δυναμικη.  Λεω γκολ γκολ ημιχρονου ( Χ ) και στο Β' ημιχρονο και παλι γκολ γκολ.  Το παιχνιδι αυτο το εχω στο 2-2.  Εαν σας φαινομαι τοσο απολυτος και πεσυμε εξω ολοι , απλα σας υπενθυμιζω οτι διαβαζονται τα σημεια και δεν θα ειμαι ο ρεφερι του αγωνα να κατευθυνω το ματς.    Προχωραμε.

1405.  Σπαλ - Σαμπντορια.  2.  5,00.  Θα παρω το σημειο με 2πλο & over ακομη ακομη.  Ναι για;

Αυτα τα λιγα για σημερα να εχετε μια χαρουμενη Κυριακη.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................


Δεν υπάρχουν σχόλια: