2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΒΑΣΙΛΕΙΑ VS ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΓΡΙΦΟΣ Η ΙΝΤΕΡ.

141.  Καεν - Οσερ.  Στο 2,05 το σημειο 1 που ομως δειχνει να εχει πτωτικες τασεις.  Η Οσερ επιθετικα ειναι ανυπαρκτη.  Και η Καεν δεν ειναι τιποτε ομως τουλαχιστον κανει ευκαιριες.  Εκει θα πονταρουμε και στην νικη τους.
144.  Σιενα - Κατανια.  1/Χ Ημιχρονο Τελικο.  Να προηγηθει η Σιενα και να ισοφαρισει η Κατανια.  1-1 σκορ παιζει ο σκορακιας.  Καλη εδρα η Σιενα ομως οχι καλη η φορμα της.  Η Κατανια μπορει και παραπανω ομως εδω δυσκολευεται για νικη.  2-3-0 και σε ολα τα ματς εχει σκοραρει.   0-1  Τελικο.
149.  Νοτς Καουντι - Στιβενειτζ.  2.  2,35.  Πιο αποτελεσματικη και επιθετικη ενω ελεγχει και το παιχνιδι της κρατωντας καλα στα αμυντικα της καθηκοντα.      1-0 στο 90'.
146.  Βασιλεια - Μπαγερν.  Κι' αν δει νωχελικη την Μπαγερν και την κανει δυσκολη την ζωη πιανοντας αποδοση αλα Μαν Γιου;  Γιατι εμεις αυτο περιμενουμε να κανει.  Οοοοοχι γιατι το σημειο της εδρας πληρωνει 5,50!  Γιατι θα παιξει ανεμελα αφου ετσι κι' αλλιως εδω που εχει φτασει ειναι ευχαριστημενη 100%.   Η Μπαγερν δεν ανεβαζει ρυθμους και ειναι περιπτωση ιδανικη να κυνηγησουμε τουλαχιστον το σημειο 1 Ημιχρονου με 5,00 αποδοση η το Χ Ημιχρονου στο 2,10.   Θα παιξουμε 1-1 Ημιχρονο στο διαδικτυο και 1 Ημιχρονου στον ΟΠΑΠ.  Επιθεση απο την σελιδα μας!  Η λυση ηταν στο Τελικο αποτελεσμα καθως νικησε η Βασιλεια με 1-0 στο τελος.  ΚΡΙΜΑ. g.m.t.
147.  Μαρσειγ - Ιντερ.  Τι κι' αν δειχνει λιγα γκολ το παιχνιδι;  Το OVER με 2,10 αποδοση θα βγει.  Ειναι δυνατον να μην σκοραρει η Ιντερ;  Απλα , θα φυγει μετα ο προπονητης της Ιντερ.  Μαλλον το ξερουν και οι παικτες.  Ετσι λεμε εμεις.  Συμπερασμα;  Θα παιξουν μπαλα.  Δεν ξερουμε αν βγαλουν ματια ομως ενα γκολ θα το πετυχουν σιγουρα.   Τωρα απο το 1-1 και μετα οά γινονται.  Δεν πιστευω να κολλησει εκει το ματς.   Παιρνουμε λοιπον το 2,10 OVER και αφηνουμε το 1,85.   Ο Σκορακιας παιζει παντως 2-1.   Σας (μας) σπρωχνει ολο και πιο πολυ στο καλοπληρωτεο OVER που επαναλαμβανω θα το καρτερουμε οσο παει!  Ο Τολμων ;       ΟΧΙ.  1-0  στο τελος του αγωνα.  Παντως 1σσος.
===================================
===================================
154.  Ουν Ντε Τσιλε - Γοδοι Κρουζ.  Ωραια η ισοπαλια τωρα που δεν ειναι καλα η γηπεδουχος και θα σεβεται η Γοδοι φοβουμενη ομως την επιθεση της.   0-0 ΣΚΟΡ ;  Χ με 3,20 αποδοση.  5-1 !!!
139.  Αστερας Τριπολης - Κερκυρα.  Ανεβηκε ξανα σε ρυθμους ο Αστερας Τριπολης και ετσι ο Τσιωλης κανει εκ νεου σερι οπως τοτε με τον ΑΡΗ.  Τυχαιο ; Δε νομιζω.  Η Κερκυρα τι αλλο θελει;  Στο πρωταθλημα πηρε ανασες με τις νικες της επι της Δοξας Δραμας και πηγαινει πλεον για την υπερβασει.  Ομως καπου εδω τελειωνει η νικηφορα της πορεια.  Το κυπελλο ειναι κατι αλλο για την Κερκυρα , δεν λετε;  ΚΑΛΗ ΕΔΡΑ ο Αστερας Τριπολης και η στηλη παιζει 1σσο απο Ημιχρονο. (1/1).
Καθαρο 2-0 ο σκορακιας.   1-0.
===================================
Μ' αυτα και μ' αυτα τελειωσαμε και για σημερα.
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολους σας που αγωνιζεστε για βαρυ πορτοφολι.
Καλες επιλογες να εχουμε και να ειμαστε στον στοχο μας.  Ολοι μαζι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: