2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.....................

419.  Σιουσμπερι - Κροουλι.  1.  2,30.
418.  Ρεμς - Σενταν.  1.  2,05.
415.  Φεενταμ - Φολενταμ.  2.  2,40.
============================
============================
Τελειωνει ο Χειμωνας τουλαχιστον στο τυπικο μερος του , αφου βγαινει και ο Φλεβαρης.  Ομως δειχνει να τραβαει συνεχεια ο Χειμωνας καθως η θερμοκρασια εκανε παλι βουτια αποτομη και αρχισαν ξανα τα χιονια.    Εμεις εδω απο την  Θεσσαλονικη εχουμε την τυχη να βλεπουμε πεντακαθαρα τον Ολυμπο οταν καθαριζει η ατμοσφαιρα.  Ειναι πολυ κοντα σε μια ευθεια ετσι οπως τον βλεπουμε.   Κοιταζονται οι υψηλοτερες κορυφες της Ελλαδας με τον Χορτιατη μας να ειναι και αυτος ασπρος ασπρος ομως οχι και τοσο φορτωμενος.  
Το πρωι λιγοι Αετοι πετουσαν στον ουρανο της πολης και δεσποζαν αυτοι του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ.
Ελλειπε ο Αετος του ΗΡΑΚΛΗ που θαρρω τον ειδαμε σε ελαχιστα μερη.
Η χαρα των παιδιων ειναι να πεταξει ο δικος τους Αετος ψηλοτερα απο καθε αλλον.   Ο αερας βοηθησε να πεταξουν γρηγορα ολων οι Αετοι και ετσι τα χαμογελα ηρθαν γρηγορα στα χειλη μας.
Μονο το λασπωδες εδαφος εκανε το εργο δυσκολο.   Με αρκετα κιλα λασπες αποχωρησαμε χαρουμενοι και κομματιαζαμε την παραδοσιακη λαγανα.
Καλη Σαρακοστη και ελπιδα για καλη συνεχεια.   Το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι πολυ δυσκολη καθως ξεκινανε οι μειωσεις στον Ιδιωτικο τομεα υψους 22%.   Μ' αλλα λογια;   Φτωχεια καταραμενη.
Μας καταντησαν κομπαρσους της Ευρωπης.    Με μολυβι και στυλο πλεον καθε κινηση μας καθως δεν θα φτανουν οτι κι' αν καμνουμε.   Προσοχη να εχουμε τα προς ζην.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: