2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑΠΟΛΙ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΣΕΛΣΙ ΤΕΛΙΚΟ.

Ετσι καναμε τις προηγουμενες ημερες και χασαμε την Λιντς και την Κολτσεστερ στις ανατροπες τους.
Με 3 μολις Ευρω θα σηκωναμε 1.800!!!   Ε εεε μα πια!   Μαλιασε η γλωσσα μας να λεμε ΠΡΩΤΟΙ για την Λιντς (ανατρεξετε σε παλια αρθρα μας).  Οσο για την Κολτσεστερ ειπαμε οταν παιζει εκτος κανει καλο Ημιχρονο και μετα απλα τα παραταει.  Μενει απο δυναμεις.   Γι' αυτο σημερα θα παιξω την Ναπολι σε ειδικο στοιχημα να παρει το Α' Ημιχρονο και μετα η Τσελσι να γυρισει το ματς!  1/2 Ημιχρονο Τελικο.  Για το στοιχημα μας το σημειο 1 Ημιχρονου.  Ολα αυτα στον κωδικο 106.
104.  Φολκερ - Νταντι.  Σκωτια μερια και στο πρωταθλημα επιλεγουμε την ισοπαλια.  Το Χ δινει 3,30.
117.  Τζιλιγχαμ - Ροδεραμ.  Το σημειο 2 με 2,50 αποδοση.  0-0 Τελικο.
118.  Τσελντεναμ - Γουιμπλεντον.  Τολμαμε και λεμε οτι η Γουιμπλεντον θα παρει θετικο αποτελεσμα. Δειχνει οτι δεν ειναι συγχρονισμενη ομαδα και σταθερη ομως μπορει να κανει την ισοπαλια μεσα στην Τζιλιγχαμ.  Οριοθετω το 2-2 σκορ με το οποιο αρεσκονται ανα διαστηματα οι δυο ομαδες.  Χ και 3,40.
Σημερα θα αναγκαστει να παιξει επιθετικα γιατι θεωρουμε οτι η φιλοξ/νη θα τρεξει την Τζιλιγχαμ.
108.  Μπαρνσλει - Μπερμιγχαμ.  Παιζει καλα η Μπαρνσλει και με αντεπιθεσεις στην εδρα της.  Η προιστορια δεν την βοηθαει (2-2-6).  Το σημειο 2 με αποδοση στο 2,00.
=========================================
***4 στα 5 με μοναδικο χαμενο αυτο της Ροδεραμ στην εδρα της Τζιλιγχαμ που εμεινε στο 0-0.  Απο 11 κορνερ κερδισε η καθε μια ομαδα και παιχτηκε καλο παιχνιδι με ευκαιριες εκατερωθεν.
Κριμα γιατι αλλη μια φορα μας γυριζει το χρημα την πλατη.  Θα παρουμε κατι ψιλα για να παιξουμε αυριο.   Υπομονη και διαβασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: