2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

Απεχουμε αρκετα και ειναι η αληθεια απο το μεγαλο ταμειο παρ' ολο που γινεται μεγαλη προσπαθεια και δεν ερχεται το θετικο αποτελεσμα.
Το μονο αποδεκτο ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ το << τσαλακωσαμε >> Χ/Χ Ημιχρονο Τελικο , ομως τι να το κανεις μονο του;
Πηγε καλα και η διαδα με τα Χ της Μποκα Τζουνιορς και της Καλιαρι.   Ομως και παλι δυο ματσακια τι να αποδωσουν;     Μια πενταδα θα μας σωσει.
Στα παραλειπομενα του ντερμπι της Θεσσαλονικης ο μεγαλος νικητης δεν υπηρξε , αλλα ο γηπεδουχος ηταν πολυ καλυτερος μιας και απωλεσε ευκαιριες αρκετες για γκολ με σημαντικοτερες τα δυο δοκαρια.
Ο διαιτητης του αγωνα ευνοησε τον ΠΑΟΚ καθαρα διοτε θα μπορουσε να ειχε αποβαλει απο το παιχνιδι σιγουροτατα τον Κρεσιτς οταν βγηκε εκτος περιοχης για να προλαβει τον εφορμουντα Γιαννιωτα που εμπαινε καθαρα για γκολ.   Ο τελευταιος τσιμπησε την μπαλα και οταν αυτη περασε τον Κρεσιτς , ανετραπηκε ο πιτσιρικας πλην ομως ταχυτατος παικτης απο τον τερματοφυλακα του δικεφαλου μη εχοντας τι αλλο να κανει γιατι εμπαινε για γκολ.   Ομως ο ρεφερυ δεν εδωσε κοκκινη καρτα παρα μοναχα κιτρινη και αυτο εδειξε αμεσως με ποιανου το μερος ειναι.   Τσιριλο και Γκαρσια εμειναν ατιμωρητοι σε σκληρα και βιαια μαρκαρισματα τους και αντι να δουνε την αγουσα των αποδυτηριων εβλεπαν την κιτρινη καρτα οι παικτες του ΑΡΗ.   Ο Αθανασιαδης σε μια φαση που τελειωσε στην αμυνα των φιλοξ/νων πηγε και πουλησε τσαμπουκα στον Λαζαριδη (στυλοβατη της αμυντικης διαταξης) των κιτρινων ενω ο Λαζαριδης δεν αντεδρασε καν!   Αποτελεσμα;   Να δουνε και οι δυο την κιτρινη καρτα.
Καστιγιο και Γιαννιωτας απεχωρησαν τραυματιες απο το ματς και ο ΠΑΟΚ αλωνιζε μιας και ο ΑΡΗΣ γυρισε πισω να κρατησει την ισοπαλια.   Αυτο ειδαμε ολοι μας στον αγωνα.  Δηλαδη εναν καλο και επικινδυνο ΠΑΟΚ χωρις ομως να ξερουμε πως θα αντιδρουσε και ο ΑΡΗΣ αν επαιζε με παικτη (-ες) παραπανω.   Ο διαιτητης επαιξε εδρα και για μια ακομη φορα αδικηθηκε η ομαδα της Θεσσαλονικης . ο ΑΡΗΣ.    Ο ΑΡΗΣ που ως γνωστον και εξω απο τα << δοντια >> ειναι ανενταχτος στο συστημα και δεν ανεβαινει σε κανενος το αρμα.  Μονος του προσπαθει να σπασει το κατεστημενο οπως το διεπραξε στο μπασκετ πρωτος εκεινα τα ωραια χρονια , οπως το διεπραξε επισης πρωτος στο βολλει πρωτος παιρνοντας πρωταθλημα και σπαζοντας ενα σερι Ολυμπιακου και Παναθηναικου.
===================================
===================================
ΣΗΜΕΡΑ.
-------------
-------------
417.  Μπουρσασπορ - Μπουγιουκσεχιρ.  Χ.  3,25.  Μπορει να βγαλει τσαμπουκα και η φιλοξ/νη.  Καθαρα γκολ γκολ το ματς.  Αναμεσα στο 1-1 σκορ και του 2-1 πιεζεται ο ΣΚΟΡΑΚΙΑΣ.  Παιρνει το 2-1 ΣΚΟΡ και ελπιζει.
420.  Αουε - Μπραουνσβαιγκ.  Χ.  3,25.  Και εδω βλεπουμε γκολ γκολ με την φιλοξ/νη να παιρνει την ισοπαλια.  1-1  τελικο.
422.  Μπρεντφορντ - Καρλαιλ.  2.  3,10.   Αν μπουνε γκολ (εχουμε την αισθηση πως ναι) τοτε η Καρλαιλ θα ειναι αυτη που θα προηγηθει.  Μπορει να φτασει και τρια τερματα.  Η Μπρεντφορντ θα κυνηγησει στο σκορ και το ματς θα κλεισει στο 2-3.  Ο ΣΚΟΡΑΚΙΑΣ το δινει 2-2.  Με 2/Χ Ημιχρονο Τελικο , ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης.  3-0 στο 41'.  Η Καρλαιλ οχι μονο δεν προηγηθηκε αλλα γνωριζει και την μεχρι τωρα συντριβη!
424.  Σαραγοσα - Μπετις.  Σε τετοιες εδρες παιζει ελευθερα και πανεμορφα η Μπετις.  Θεωρουμε σαν σκορ το 1-2.   Σαν σημειο ομως θα επιλεξουμε το Χ καθως η Σαραγοσα ειναι στον αποπατο και θα δωσει την υστατη προσπαθεια.  Προιστορια 33-7-6.   Θελει νικες σερι η Σαραγοσα για να βγαλει κεφαλι και να αναπνευσει αερα της Πριμερα Ντιβιζιον!    0-2  ΤΕΛΙΚΟ.
===================================
Αυριο νεο κουπονι και εμεις θα ειμαστε μαζι μετα το μεσημερι.   Συγχωρεμενα οτι ειπαμε και να εχουμε εναν στοχο ολοι μας.    Το ταμειο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................
**  2 στα 4 σκορ απο τον σκορακια ενω χαθηκε η κυρα-Μπετις που εληξε 0-2 και την ειχαμε 1-2.
Η Μπρεντφορντ με το ιστορικο Καρλαιλ εκαναν αγριο sex μονομερως χαχαχαχαχα.  4-0 τελικο αποτελεσμα και τα γατακια της Καρλαιλ θα το θυμουνται αυτο για καιρο.  for a lohg time.  Ναι σε λεω!!!  **

Δεν υπάρχουν σχόλια: