2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

Με επιτυχια περασε λοιπον ο σκορακιας κανοντας ταμειο στο σκορ που προτεινε.  Εδωσε την Ουντινεζε με την Μιλαν στο 1-2.   Βγηκε το σκορ και πηγε και πληρωθηκε ο ανθρωπος!
Λαθος μεγαλο να βαλουμε την Σαλκε να νικησει την ωρα που η Γκλαντμπαχ ειναι δυνατη.
Ο ΠΑΟΚ περασε με διπλο αν και οχι ανετα και αυτο το σημειο μας αφησε στο 3 στα 5.
======================================
======================================
374.  Στανταρ Λιεγης - Αντρελεχτ.  Εδω πρεπει να χασει η Αντρελεχτ.  Επιλεγουμε εδρα.  Το σημειο μας λοιπον ειναι 1 και η αποδοση 2,75.  Το 2-1 θεωρει ο σκορακιας καθως πιστευει οτι η φιλοξ/νη θα παλαιψει γερα για το Χ.  (1-0 ,  1-1 , 2-1).       * 1-0 στο 7'. 1-1 στο 74'.
383.  Σαμσουντσπορ - Εσκισεχιρσπορ.  Η γηπεδουχος με Φανη Γκεκα πρωτο της σκορερ θελει και πρεπει να χτυπησει την φορμαρισμενη φιλοξ/νη.  Παμε με την Σαμσουντα και το σημειο οσο δυσκολο και αν ειναι 1 με αποδοση στο 2,40.
** ΕΝΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΣΟΥΝΤΑ!  Ο τιτλος αυτος διδεται απο εμας για τον Φανη Γκεκα.  Σκοραρε στο 44' και με μουσικη υποκρουση Ζορμπα πανηγυρισε ολο το γηπεδο.   Ο εκφωνητης φωναζε ..... Φανηηηηηηηηηης και ολο το γηπεδο απαντουσε .........Γκεκαααααααααας.     ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΓΑΠΗ για τον αρχι-σκορερ της Σαμσουντας.  
-----------------------------------------
388.  Βαγιεκανο - Χεταφε.  Το Χεταφακι ετοιμο ξανα για νεο διπλο.  Μονο που η Βαγιεκανο παιζει χωρις φοβο επιθετικοτατα!  Θελει προσοχη παικτη μου αυτο το ματς.  Θελει πολυ σκεψη.  Θελει Ημιχρονο 1 και Τελικο 2 σε ειδικο στοιχημα.
-----------------------------------------
392. Λεβαδειακος - Αστερας Τριπολης.  Το σημειο ειναι 1 με αποδοση στο 2,10.  Θεωρω οτι κανουμε κυκλανταν ευκολα.   Για να δουμε.
398.  Κολωνια - Αμβουργο.  Εμεις εδω λεμε Κολωνια.  Δινουν φαβορι ειναι η αληθεια το Αμβουργο.  Η Κολωνια να νικησει και το σημειο 1 με αποδοση στο 2,60.
410.  Τουλουζ - Σεντ Ετιεν.  Απο 1 γκολ το εχουν οι ομαδες.  Η Τουλουζ παταει κατι τριαρες τα προηγουμενα χρονια την Σεντ Ετιεν και μας προβληματιζει καπως !  Καταληξαμε στο Χ με αποδοση 3,00.
384.  Αουγκσμπουργκ - Νυρεμβεργη.  Βαθμολογικα ειναι υπο πιεση και οι δυο ομαδες , ομως η Αουγκσμπουργκ εχει το κατι παραπανω λογω εδρας και αυτο θα πρεπει να το μετουσιωσει σε νικη.  Παμε με το σημειο της εδρας 1 και 2,40.
===================================
===================================
Εξι ( 6 ) σημεια σημερα σε συστημα 4-5-6.
Παραμενουν εξαιρετικα δυσκολες οι καιρικες συνθηκες στα γηπεδα της Ευρωπης και αυτο θα επηρεασει τους αγωνες.   Ελπιζω οχι για κακο δικο μας.

Περιμενοντας την ψηφοφορια που θα μας καταδικασει η οχι (αναλογα πως το εκλαμβανει ο καθενας μας) και παρεα το LIVE SCORE.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: