2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ.

137.  Σιβασπορ - Μπεσικτας.  1.  2,45.  Η προιστορια μιλαει και λεει Μπεσικτας 1-1-4 ειναι η παραδοση.  Δεν την εχω ικανη την Μπεσικτας στα εκτος εδρας παιχνιδια , ωστοσο νομιζω οτι θα καταφερει την ισοπαλια.  Περυσι εχασε στο 90 με 1-0.  Το σημειο Χ με αποδοση στο 3,20.
138.  Λατσιο - Τσεζενα.  Η Τσεζενα ειναι μια ομαδα που παιζει καλα μονο ενα Ημιχρονο στα εκτος εδρας ματς της.  Μετα απλα καταρρεει.   Αυτο το εκλαμβανουμε 1ον σαν Χ/1 Ημιχρονο Τελικο , 2ον να μη σκοραρει η φιλοξ/νη και 3ον ο σκορακιας το δινει με το καθαρο 2-0.  Αυτα για το συγκεκριμενο παιχνιδι.     0-2 Ημιχρονο.  Ακου να μην σκοραρει η φιλοξ/νη!!!   3-2 Τελικο.  Η πληρη ανατροπη.   Το ειχαμε το σημειο της ανατροπης ομως το θεωρησαμε υπερβολη!!!  Οντως κατερευσε η φιλοξ/νη μετα απο ενα εξαιρετικα καλο Α' Ημιχρονο.  Αυτο κανει παντα , αυτο εκανε και με την Λατσιο.  Κριμα που δεν τολμησαμε να δωσουμε 25 αποδοση.  Χαθηκε μεγαλο λαυρακι.
139.  Σιενα - Ναπολι.  Για το κυπελλο Ιταλιας οπου προκειται να δουμε 0-1 γκολ.  Οι ομαδες ειναι δομημενες ετσι ωστε να προσεχουν το κεντρο τους η καθε μια και να παιζουν κλειστα πισω.   Μπροστα  δε να βγαινουν μονο αν τους βγαινει και το ματς.   Το σημερινο αν και κυπελλο βλεπουμε να ειναι κλειστο και αν μπει γκολ θα ειναι 1.   Το γραφουμε και ας εκτεθουμε.   Το ματς Σιενα Λατσιο 4-0 δεν μπορει να φοβιζει τον παικτη γιατι ομαδες τυπου Λατσιο ειναι γιουρουσι εμπρος και οτι γινει πισω.  Η Ναπολι προειπαμε οτι δεν ειναι τετοια.   Γι' αυτο 0-1 γκολ.     1-0 Ημιχρονο.  2-1 Τελικο.
=====================
=====================
Καλο απογευμα σε ολους και να ειστε καλα.
Μαζι θα τα πουμε ξανα αυριο με το καινουριο κουπονι σχετικα νωρις καθως θα υπαρχει ελευθερος χρονος , ειδικα το Σαββατο κυριακο οπου θα υπαρξει και ο κυριος στοιχηματικος ογκος του κουπονιου.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................



Δεν υπάρχουν σχόλια: