2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΡΥΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

200.  Καρσλουη - Κοτμπους.  Χ.  3,20.  Δεν εχουμε ικανη καμια απο τις δυο να νικησει τον αγωνα.  Απο ενα γκολ η καθε μια ομαδα ειναι καλα!  2-0 Τελικο.
201.  Ντουισμπουργκ - Σαν Παουλι.  2.  2,20.  Εδω δεν την ξαναπαταει η Σαν Παουλι.  Η μαλλον εδω θα βρει μποσκη αμυνα γιατι η γηπεδουχος παιζει επιθετικα μεν , ομως αφηνει τα νωτα της και εκτειθεται.  Γι' αυτο το σημειο 2 με αποδοση στο 2,20.  Ναι για!
205.  Αρλε - Μονακο.  Δεν ειναι γρηγορη ομαδα η Αρλε.  Η Μονακο χανει οταν την παιζουν με αντεπιθεσεις.  Η Αρλε παιζει συγκροτημενα και επιτειθεται σχετικα αργα.  Απο ενα γκολ εχουμε και εδω.  Η Μονακο ξερει να παιρνει κατι απο τετοιες ομαδες.  Θελουμε το Χ μιας και η Αρλε ειναι λιγο πανω απο την ζωνη ενω η Μονακο στην ουσια καιγεται.   Χ λοιπον με αποδοση 2,95.        - 2-0 στα πρωτα κιολας λεπτα.  Η Μονακο καταρρεει!!!
223.  Φιορεντινα - Ναπολι.  Η Ναπολι εδω δεν τα παει καλα.  Παλαιοτερα δε καθολου καλα.  Ετρωγε κατι 4ρες ξεσιγυρισμενες και εφευγε με την ουρα στα σκελια.  Η Φιορεντινα εχει καλη εδρα και λυγιζει τετοιες ομαδς και φετος.  Η προδιαγραφομενη νικη της Φιορεντινα θα χαλασει.   Το 2-1 θα γινει 2-2 και θα ληξει το ματς.  Τολμαει ο σκορακιας καθως δινει ελπιδα στην Ναπολι που την εχει να παιξει στα ισια τον αγωνα.    Η Ναπολι ομως εχει τον νου της στην Τσελσι και θα κανει αλλαγες στην συνθεση της.  Χαλαω λοιπον το ολο σκεπτικο και αφηνω τον σκορακια σε εσας καθως δεν ανακαλει.  Το σημειο επιλογης ειναι 1 με αποδοση 2,15.
226.  Ριο Αβε - Μαριτιμο.  Φτανει πια τοσα συνεχομενα Χ (5) μεταξυ τους.  Ειναι η ωρα να παει η Μαριτιμο να τους τσουτσουνισει και να κανουμε κυκλα το σημειο 2 με αποδοση 2,25.  Ο σκορακιας παιζει 1-2 σκορ.
==================================
==================================
Καλο βραδυ και να ειστε ολοι καλα.
Μαζι αυριο το μεσημερι με σημεια του Σαββατου.  
Προσοχη να παιζουμε οσο το δυνατον αργοτερα τα παιχνιδια ουτως ωστε να μαθαινουμε για νεα αναβληθεντα λογω καιρου παιχνιδια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: