2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΣΦΙΧΤΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΒΑΡΒΑΤΑ........................

Να επαναλαβουμε ακομη μια φορα.   Εμεις εδω παιζουμε και μετεχουμε στα χτυπηματα , ομως με τετοιο τροπο ωστε να μην πονεσουμε και να μην ποναμε σε πιθανη αποτυχια.
Τα Χτυπηματα μας πρεπει να ειναι με το ελαχιστο πονταρισμα και τα ποσοστα που ειναι ηδη μεγαλα να μας δινουν κερδη ικανοποιητικα.
Προσοχη μεγαλη , ερχονται ακομη πιο δυσκολες μερες για ολο το Ελληνικο Εθνος.
Ακομη δεν ειδαμε τιποτε.  
Στο παιχνιδι μας τωρα.    Σημερα εχουμε αναβολες αγωνων και τα παιχνιδια ειναι ηδη λιγα.
Δεν στρωσαμε ακομη τα εργαλεια κατω να αρχισουμε την εργασια.
Εως τις 20.00 πρεπει να εχουμε δει καποια σημεια.
Στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και σημερα ακομη και με ειδικα συστηματα.
********************
********************
100.  Μπρεστ - Λανς.   Εχει ισοπαλια το ματς αυτο με την Λανς να καταφερνει στα τελευταια ματς να παιρνει αβερτα Χ.  2-3-1 γκολ 6-5.     1-1 σκορ και δεν βρισκω τον λογο να << φαει >> κι' αλλο γκολ η Λανς.  Το Χ με αποδοση στο 3,00.
116.  Καρλαιλ - Σεφιλντ Γουενσντει.   Ολοι γνωριζουν οτι ειμαι με το Καρλαιλ.    Δυνατη ομαδα που παιζει ομορφα στο γηπεδο της.   Η φιλοξ/νη ειναι στα πανω της και θα παει να χτυπησει το ματς.  Λιγκ Τροφι ειναι αυτο θελουμε διακριση.   Δυνατη και η Σεφιλντ και αντε να δουμε που θα βγει.   Πιστευουμε στην εδρα με ενα γκολ διαφορα.   Το σημειο 1 στο 2,35.
118.  Κιεβο - Νοβαρα.   Το 1,70 της εδρας δεν δειχνει να βγαινει και ως εκ τουτου η Νοβαρα θα παιξει για να μην χασει.     Η Κιεβο ενα γκολ το εχει- ΜΟΝΟ- ενω η Νοβαρα ουε και αλλιμονο αν κανει τρελο παιχνιδι.   Ας κατσει στο 1-1 και να ειμαστε καλα ολοι μας.
Πολλα ηθελα να γραψω και ακομη πιο πολλα να πω.    Η απεργια ομως ας οψεται που μας αναγκαζει να μην φλυαρουμε καν.     Ανοιγουμε τωρα τον ΜΠΟΥΜΠΗ μας και μπαινουμε σε μια εταιρια για να πονταρουμε με το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ για + Ευρουλακια και οσα να'ναι.
Αυριο στις 17.00 θα συνδεθουμε με σημεια προτεινομενα.
Εχουμε ΑΡΗ εχουμε ΑΕΚ ενω την αλλη ημερα εχουμε ΠΑΟΚ και EUL με πολλα μονα αποδεκτα.
Μεχρι τοτε ;   Γεια σας.    ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗΤΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.................

5-0.  Μεγαλη Μπαρτσελονα.   Καυμενη Ρεαλ Μαδριτης.  Καυμενε Κασιγιας.   Τετοιο χουνερι τετοιο καζο τετοια ντροπη!   Χαθηκε η μπαλα και στο τελος ολο το ιδιο και το ιδιο.  Η μπαλια ακριβειας πισω απο την πλατη της αμυνας των της Ρεαλ.   Ο Κασιγιας δεν μπορεσε να αντιδρασει σε κανενα γκολ γιατι απλα ηταν τετ α τετ.   
Μαααα .... αυτοι δεν ειναι ανθρωποι.  Αυτο ειναι μονταζ.   Ειναι τρικ ειναι απατη.  Καποιος κατευθυνει και παιζει μαζι μας προσπαθωντας να μας πεισει οτι αυτα τα κανει ανθρωπος και μαλιστα παικτης πραγματικος.   Και γιατι παρακαλω δεν τα κανει κανενας αλλος απο καποια αλλη ομαδα ;   Η συνολο παικτων απο αλλο σωματειο ;   Μηπως δεν εχει τεραστιους συλλογους εκτος την Μπαρτσα ;
Τι γινεται εδω δεν καταλαβαινει κανεις.   Το ωραιο ειναι οτι δεν δεχεται πλεον ουτε γκολ στα μετοπισθεν.
Εσκασαν απαντες στην Ρεαλ καθως δεν ηξεραν τι να κανουν.  Μπορουσαν να δεχθουν γκολ ανα πασα στιγμη και ωρα.    Οπως οποια ομαδα προσπαθησει να αντιμετωπισει αυτην την ΕΝΤΕΚΑΔΑ.
5-0 ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.   5-0 ριχνοντας το επιπεδο των Μαδριλενων.
Ολο το γηπεδο εδειχνε την μια παλαμη επιδεικτικα στους παικτες της Ρεαλ και στον Μουρινιο.
Υπομονη.   Η λεξη των θυματων.   Δεν θα γερασει να τα παρατησει ο Μεσι ;    Τοτε θα τα ξαναπουμε λενε ολα τα θυματα.   Μεσα σε ολα αυτα ηθελε και ο Παναθηναικος να κανει ακομη και νικη σε αυτους τους εξωγηινους.      Καλα κρασα.
5-0 με την Μπαρτσελονα να δινει χαρα στους φιλαθλους και φιλους της μεσα και εξω απο την Ισπανια.       5-0 και το Μουρινιο να ητταται κατα κρατος αυτη τη φορα.   
5-0 που ειχαμε να δουμε απο την ΧΑΒΑΙ του Μαγκαρετ.  
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.   Χαλαλι το μερικο ξενυχτι.     ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ........................

Εκτεθαμεν δουλεια που λεμε και εμεις οι Ποντιοι.
Καθαν ημερα κλειστα πα θα ειστε ;
Κι' ομως κλειστα.   Σε αναγκαζουν να πας στο Ιντερνετ.   Και να παιξεις εκει το EL CLASSICO.
Ταυρομαχια με τα ολα της.   Μπαρτσελονα εναντιον Ρεαλ Μαδριτης.  Η Ισπανια στο ποδι.  Η Ευρωπη επισης.  Ολοι περιμενουν με αγωνια το βραδυ να δουνε αυτο το υπερθεαμα.
Η σελιδα χωρις χρονοτριβες παιρνει θεση.    Ακουγονται πολλα για τρελα σκορ και για ασταματητους πα;ικτες θαρρεις και τα δυχτια θα ειναι ανυπερασπιστα και θα λειπουν οι αμυνες.
Να συμφωνησουμε καπου , δηλ. ως προς το γεγονος οτι μπορει να ξεφυγει το παιχνιδι στα νευρα και στην σκληραδα.   Να πεφτουν δηλ. κλωτσιες και χτυπηματα αντικανονικα.   Ο διαιτητης θα εχει δυσκολο εργο και αυτο διαφαινεται.   ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να θελει να υποστηριξει τον εναν η τον αλλον.
Με αυτα και με αυτα θελω να πιστευω οτι θα κλεισει το ημιχρονο 0-0 δηλ. ισοπαλο δηλ. Χ.
Στο ειδικο στοιχημα ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 15' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.  ΜΕΓΑΛΕ  ΜΑΣ  ΠΛΗΡΩΣΕΣ !!!  Το 4ο ΚΟΡΝΕΡ στο 14'20΄΄.  Ετσι λοιπον πηραμε το 11 ΑΠΟΔΟΣΗ.
Το τελικο αποτελεσμα ;    Εγω ειμαι πολυ μικρος για να εκφερω γνωμη και εδω ξερετε δεν μετρανε τα στατιστικα και το διαβασμα του αγωνα.  Εδω κυλαει στις φλεβες το μισος και η διαμαχη.
Θεωρω ομως οτι τα τελευταια 15' θα κρινουν τον νικητη του μεγαλου αγωνα.
Οτι αλλο επι σκηνης.   PLAY STATION
**********************************
**********************************
__Διαγορας - ΠΑΣ Γιαννενα.   Ο Διαγορας θα παρει το μεγαλο παιχνιδι.   Τα Γιαννενα με καλο σερι θα κανουν παιχνιδι ομως στη Ροδο λεει η παροιμια ε ;  Ιδου η Ροδος............   0-0.
__Μπουρσασπορ - Καισερισπορ.  Δυσκολο ομως βλεπουμε την Καισερι δυνατη και ισχυρη ενω την γηπεδουχο να κλειδωνει κατα πρωτον την ισοπαλια και κατα δευτερον να βγαινει για κατι καλυτερο. Βγηκε για κατι καλυτερο στο τελος με 2 γκολ.  2-0.
Τι καλυτερο απο μια ισοπαλια επι της φορμαρισμενης Καισερισπορ ;
__Γκροιτερ Φιρτ - Μοναχο 1860.  Πρεπει να μπει δυναμικα η Γκροιτερ για να τρυπησει την καλα αμυντικη διαταξη της Μοναχο 1870.   Θα τα καταφερει η Γκροιτερ Φιρτ ομως η Μοναχο 1880 στο Β' Ημιχρονο ενα γκολ θα το κανει.  Γκολ Γκολ 1-1 ΣΚΟΡ και ουτε γατα ουτε ζημια .  Ετσι παιζουμε αυτο το παιχνιδι .
__Λεστερ - Νοτιγχαμ.  Δεν φαινεται το διπλο καθαρα.  Η Νοτιγχαμ θα προηγειται ομως θα τελειωσει το ματς με το διπλο ;    Το 2-2 του σκορακια μας μπερδευει λιγουλακι.
__Αρχεντινος Τζουνιορς - Κολον Σαντα Φε.     Ιδιο παιχνιδι παιζουν και οι δυο ομαδες.   Προσπαθουν να αιφνιδιασουν αλλα παραλληλα κοιταζουν τα μετοπισθεν τρεχοντας ακαταπαυστα.   90' τρεξιμο και τιποτε αλλο.  ΟΧΙ !  Παιζουν μπαλα και καλη μαλιστα.  Θα γινει καλο παιχνιδι.   ΙΣΟΠΑΛΙΑ κρινουμε εμεις.
Περιμενοντας να περασει η ωρα για το παιχνιδι διαφημιση της Ευρωπης ολης !
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................................

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..........................

370.  Μαδεργουελ - Χαρτς.  1.  2,25.   Στις 16.15 η Χαρτς παιζει για την νικη μεσα στη Μαδεργουελ.  Τρεχει φορμα 5-0-1 και γκολ 10-3 ενω η Μαδεργουελ εχει 3-0-3 και γκολ 10-9.   Νομιζω βασει δικης μας αναλυσης οτι θα << φαει >> στοπ η Χαρτς και ο Ασσος απο μια ομαδα που παιζει εξυπνα , οπως ειναι η Μαδεργουελ θα ειναι εφικτος.   ΑΝΑΒΟΛΗ.
395.  Γαλατασαραι - Μπεσικτας.  Το μεγαλο διπλο της Μπεσικτας ειναι προ των πυλων.  Θα δωσει μαχη οπωσδηποτε η Μπεσικτας και σιγα σιγα θα παρει το ματς.  Το σημειο 2 στο 2,70 αποδοση.  1-2 σε ενα ματς διαβασμενο και βγαλμενο απο εμας για εσας τους παικτες.  ΣΗΜΕΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ !!!  
367.  Μπολονια - Κιεβο.  Χ.  3,10.  Εκει θα παει το ματς αφου κανεις δεν εχει την ΔΥΝΑΜΗ να παρει το ματς.   ΑΝΑΒΟΛΗ.
368.  Μπρεσια - Τζενοα.  ΝΑΙ.....Ενα κλικ στην εδρα και νικη στην Μπρεσια με 2,50 αποδοση στον Ασσο.
385.  Σπορτινγκ Χιχον - Σοσιεδαδ.  Εχει τυχη η ισοπαλια και το 3,20 γυαλιζει.   Η Χιχον δειχνει για τον Ασσο αλλα μπορει;   Εμεις λεμε οχι παρ'ολο που η Σοσιεδαδ εκτος εχει 1-1-4 και γκολ 7-12.  Χ-ιι.
******************************
******************************
379.  ΠΑΟΚ - Ατρομητος Αθηνων.  Απο τα παιχνιδια που κινδυνευει ο ΠΑΟΚ να απωλεσει βαθμους στην εδρα του.  Χ και 3,40 αποδοση.  1-1 σκορ.   Πεναλτι χαμενο  για τον Ατρομητο και κατοπιν το 0-1.  Στο 85' κοκκινη καρτα για ΠΑΟΚ και τελος της αναμετρησης με τον ΠΑΟΚ να χανει οντως βαθμους στην εδρα του.  0-1 Τελικο αποτελεσμα μας πεταξε και απο το Χ.  Βλεπουμε λοιπον οτι αυτοι που καταδιωκουν τον πρωτοπορο χανουν οταν χανει και αυτος.  ΤΥΧΑΙΟ;
382.  Βγαινει ο Ασσος της Οσερ με 1,90 αποδοση εδρας.  ΟΧΙ.
381.  Καεν - Σοσο.  Ευκαιρια για την Σοσο να κανει σεφτε εκτος εδρας.  Τι σεφτε δηλαδη που εχει ολο κι' ολο μια μολις ισοπαλια (0-1-5).   Η αναλυση βγαζει προσπαθεια ανατροπης της Καεν(2/1 Ημ. Τελ).  0-1 στο 45' και τελος Α' Ημιχρονου !
354.  Ολυμπιακος Βολου - Καβαλα.    Το 2,15 δειχνει να βγαινει , ομως η κοντρα ειναι μεταξυ προεδρων.   Ποιος εχει μεγαλυτερη δυναμη;   ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ το 2,15 δειχνει να βγαινει.  ΠΟΙΟΣ;    ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ  Στο 94' εγινε το 1-1.
378.  Η Ανταλιασπορ δεν θα μπορεσει να περασει απο μια εδρα σφιχτη.   Ακομη και να παρει κεφαλι στο σκορ αυτο θα κλεισει στο 1-1.   (Ρε πως τα λεει).  ΟΧΙ Δεχθηκε γκολ στο τελος και εχασε η Ανταλιασπορ με 1-0.
================================
================================
Δεν εβγαζε κοκκινη καρτα (2η κιτρινη) με τιποτε ο ρεφερι του αγωνα ΑΕΚ Ολυμπιακου.    Κι' οταν το γκολ της ΑΕΚ ηρθε στο 90' αυτος κρατησε 7' καθυστερηση ενω εδειξε 4 η 5.   Εκανε οτι μπορουσε το καταλαβαν οι ανωτεροι ομως η ΑΕΚ πηρε το ματς.   Ο σπηκερ Μιλτος στην ΕΡΑ μονο που δεν ελεγε οτι εκτελουσε διαταγες ο συγκεκριμενος διαιτητης.   Κι' αφου κανει μπαμ δηλαδη , γιατι δεν επεμβαινουν ολες οι ομαδες να κανουν εστω κατι ενωμενοι για αυτα που ειδαν;   Ο Ολυμπιακος επρεπε να παιζει με 10 παικτες και τελειωσε τον αγωνα κανονικα.   Οριστε κυριοι και ειδικα εσις που θελετε να παρετε το πρωταθλημα !   Μεσα σεε αυτους βαζω και τον ΠΑΟΚ επειδη η δηλωση του Ζαγορακη εμεινε να μας θυμιζει.   Ασχετα αν πηρε μετα πισω αυτα που ειχε πει.
Εν πασει περιπτωσει ο Ολυμπιακος δεν ξεφυγε.   Εχασε και κολλησε.
Ο ΑΡΗΣ στις Σερρες πηγε με ονειρα και φιλοδοξιες αλλα πουουου !    Αντι να κερδιζει δεχθηκε ενα γκολ μια απο τα ιδια στυλ Καυτατζογλιου και εμεινε στο Ημιχρονο πισω στο σκορ.   Με πολυ κοσμο στο πλευρο του δυστυχως και παλι δεν εκανε αυτο που ζητουσαν επιμονα οι οπαδοι του.  ΤΟ ΓΚΟΛ.
Το ματς διεκοπη λιγο μετα την εναρξη του Β' Ημιχρονου στο 1-0 και μαλλον αυριο Κυριακη θα παιχτει η συνεχεια.   Κριμα τον ΑΡΗ και τους φιλαθλους του.   Τι λειπει δεν ξερω.    Μια ωθηση θελει για να παει στο κλαμπ των μεγαλων.   Δεν ειναι μεγαλος γιατι απλα δεν κερδιζει.   Κι' οταν κερδιζει αγκομαχαει.      Μπραβο την ΑΕΚ που πηρε το ντερμπι εστω και στο 90' λοιπον και αφησε τον Ολυμπιακο με τους υπολογισμους κορυφης.
Μετα τις 16.30 απογευματινη θα γινει προσπαθεια συνδεσης για νεα σημεια.
Μεσανυχτα και κανουμε ξαπλακος.   ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ 2,05 ΑΠΟΔΟΣΗ ΛΕΜΕ....................

Παιρνω Χερτα , Αρσεναλ , Αμβουργο.
Χ την Φραιμπουργκ μεσα στο Αννοβερο , Χ την Καιζερσλαουτερν με την Σαλκε.
Αυριο με τον καφε πληρη εικονα των ομαδων για επιλεγμενα σημεια.
********************
********************
245.  Γουεστ Χαμ - Γουιγκαν.  Χ.  3,20.
249.  Μπολτον - Μπλακπουλ.  Θα τολμησει η Μπλακπουλ να χτυπησει στον αιφνιδιασμο ομως με την Μπολτον ειναι αλλιως.  Ειναι αλλιως;   ΠΡΩΤΗ ΓΚΟΛ Η ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ.  ΝΑΙ.   Ακομη παιζουμε 2/1  Ημιχρονο Τελικο ,   (2/Χ ενω σκορ το 2-1.  2-2.  Κατα συνεπεια G.G.  OVER.
264.  Κ.Π.Ρ. - Καρντιφ.  Απο τα παιχνιδια που θελω να δω αλλα πως ;   Η ωρα θα περναει και γκολ δεν θα μπαινει.  Αν το βαλει η μια θα ισοφαρισει η αλλη.     Χ το σημειο  παρ' ολο που η Καρντιφ τρεχει σερι 4-1-1 με γκολ 14-6.  Η Κ.Π.Ρ ΕΧΕΙ ΣΕΡΙ 1-5-0. με γκολ 6-4.  Το Χ με αποδοση 3,20.
272.  Ροτσντειλ - Ολνταμ.  Ισορροπημενο παιχνιδι ομως κατι δειχνει η φορμα.  ΔΕΙΧΝΕΙ Ολνταμ που ουτως η αλλως την εμπιστευομαστε.  Διπλο (0-1 σκορ) με 2,50 αποδοση.
321.  Λοριαν - Ρεν.  Χ.  3,00.
336.  Μπορντο - Λιλ. 3,00.
Τελος των επιλογων και δεν εχετε παρα να δειτε ακομη και στο TSAT τα παιδια που προσπαθουν απο εκει με πρωτο και καλυτερο τον GIOUL.
Τα μπινελικια επεσαν στους πρακτορες οι οποιοι με ενα χαζο χαμογελο αντιμετωπισαν την ολη κατασταση.   Δεν θελει και πολυ να ανεβουν οι τονοι ομως!  ΠΡΟΣΟΧΗ και ολοι μαζι να τους τιναξουμε σημερα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΟΤΙΝΗ....................................

Ωχ !  Και σημερα κλειστα τα πρακτορεια.   Και τωρα τι θα γινει ;   Οι εθεισμενοι δηλ. τι θα κανουν σημερα ;    Πως θα μπορεσουν να περασουν την μερα τους ;    Αρχιζουν και τρεμουν τα χερια , δεν υπαρχει η δυνατοτητα να παιχτει παρολι μα ουτε καν ΚΙΝΟ.
Ωραιο να το λες οτι κανεις ξεκουραση και οικονομια απο αυτον τον ευχαριστο μπελα , αλλα πως το τηρεις ;   Ειναι σαν το τσιγαρο ενα πραμα.  Που οταν σε λειπει ψαχνεις να βρεις ανοιχτο περιπτερο μεσα στη νυχτα , ενω ακομη και αρρωστος να εισαι πηγαινεις σε Φαρμακειο την επομενη το πρωι για να παρεις την αντιβιωση.    ΟΠΑΠ και κατω για τα αρρωστακια τους παικτες του στοιχηματος.
Οσοι βεβαια παιζετε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε διαφορες εταιριες ειστε ηδη ετοιμοι να πονταρετε στους σημερινους αγωνες.
Εμεις θα επανελθουμε αργοτερα με επιλεγμενα σημεια αφου ομως πουμε πρωτα οτι πονταρουμε στην Παντερμπορν με κωδικο  201  τουλαχιστον να πετυχει πρωτη γκολ , η ακομη να κερδιζει στο Ημιχρονο με αποδοση Ημιχρονου γυρω στο 4,00 αποδοση.  Ηταν αμφιβολη ομως θα μπορουσε να εχει 2 Ημιχρονο.   ΝΟ.
202.  Φ.Σ.Β Φρανκφουρτης - Οσναμπρικ.  1.  1,90.  4-0 απο Ημιχρονο σε 4-1 Τελικο !

203.  Εσκισεχιρσπορ - Μανισασπορ.  Την ισοπαλια επιλεγω στον αγωνα αυτον που τον κρινω αμφιροπο.  Καλη στην κοντρα η φιλοξ/νη ομως η γηπεδουχος πα;ιζει με μυαλο.   Δεν θα ανοιχτει οποτε δεν θα περασει ο αιφνιδιασμος των της Μανισασπορ.  (1-1).  Κριμα ... εγινε ανατροπη απο 0-1 σε 2-1 οπως το φανταζομασταν , ομως να κατσει στο Χ.  Κριμα.
204.  Αζαξιο - Μπουλον.  Ενα τοσο δα κλικ στην εδρα που μπορει ομως να ειναι αρκετο να μας δωσει τον πολυποθητο Ασσο.  Κρεσεντο ισοπαλιων απο τις δυο ομαδες , ομως πιο φοβισμενα παιζει η Μπουλον.  Θα βρει τροπο για το γκολ η Αζαξιο και το 2,05 θα βγει!  Εεεε βεβαια  Ασσος.
208.  Μετς - Σενταν.  Η ισοπαλια δεσποζει σε αυτο το παιχνιδι αν και κανει κλικ λιγο Σενταν μερια.
Δεν θα χασει ομως στο τελος η Μετς και το Χ θα μας δωσει το 2,90.  Πρωτη γκολ Σενταν Δευτερη γκολ Μετς.  Σκορ 1-1.   Χ Τελικο σε 0-0.
214.  Μαινζ - Νυρεμβεργη ;   Εγω Ασσο σε τελευταιο ματς κουπονιου δεν βαζω οσο οφθαλμοφανες και αν ειναι.  Κανεις το παρολι σου βαζεις και το τελευταιο ματς του κουπονιου και ενω το περιμενεις να βγει , αυτο σπαει.  Και μετα αρχιζεις να ωριεσαι.    Τι λε ρε φιλαρακι.  Το 'χουμε δει το εργο.
__ Μααα ! Κι' αν βγει ;   ......Δεν πα να βγει.  (  ΒΓΗΚΕ ).
Αυτα τα σημεια επιλεγουμε και τα κανουμε πραξη.
Αυριο πλεον στα πρακτορεια να ριξουμε και κανενα μπινελικι.  Αφου ετσι και αλλιως δεν δικαιωνεται κανεις πλεον σε μια Δ.Ν.Τ.κρατουμενη χωρα.   Ηταν Ν.Δ.κρατουμενη καιεγινε Ν.Δ.Τ.κρατουμενη.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.............................

Θεωριτικα ο Παναθηναικος ενα γκολ το εδικαιουτο με την φορα απο τον Ηρακλη.   Ακομη και ο σκορερ φα;ινονταν οτι θα ηταν ο Σισε.    Αυτος ομως εχασε το τετ α τετ γιατι δεν τελειωσε την φαση σαν μεγαλος παικτης.   Μετα απο αυτο γκολ δεν περιμενα πλεον.    Δεν βγηκε και το 4-6 γκολ που το φοβομουν.
Ολος ο κοσμος 4-6 το επαιζε εχθες πια !   Ηταν δυνατον να βγει ;
Η Ρουμπιν πραγματι δεν εμπαινε γκολ ουτε σε αλλα 90΄ λεπτα , παρα μονον με πεναλτι.   Το 1-0 μας εβγαλε το Χ εξω , οχι ομως και το 0-1 γκολ ετσι ;
Γενικα ηταν ενα ευκολο κουπονι με την νικη της Σαλκε και την νικη της Τοτεναμ , οσο και της Βαλενθια.
(Εμεις βεβαια δεν την βαλαμε λιγω ποσοστων)
Ωραια τα παιχνιδια μας ικανοποιησαν με τον ρυθμο τους.   Η βραδια Τσαμπιον Λιγκ περασε και ηρθε σημερα το ξενερωμα.
SO WHAT  που λενε και οι Αγγλοι ομως.     ΞΕΚΟΥΡΑΣΙΟΝ για σημερα με οτι αλλου ειδους θεματα.
Περιμενουμε αυριο τα παιχνιδια με ενδιαφερον.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................
ENDIAFERON APO THN SELIDA TOY SELEO μας εδωσε την αφορμη να αναρτησουμε και εμεις αυτο το συμβαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ.......................

Ήμουν σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ εχθές που έπαιζε ο Π.Α.Ο. με αντίπαλο την μεγάλη Μπαρτσελονα λίγο πριν αρχίσει το ματς , μπήκε στο πρακτορείο ένας κύριος και είπε ... τι δουλεία έχουν οι ελληνικές ομάδες και παίζουν με ομάδες όπως Μπαρτσελονα , Ρεαλ Μαδρ. , Μιλαν , Μπαγερν Μον. ... κανονικά πρέπει να απαγορεύσουν τις ομάδες μας να ταξιδεύουν προς την δυτική Ευρώπη ... ΑΠAGOREYETAI .
Και τότε είπε ένας άλλος τι λες βρε ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει 1 - 0  ... και απάντησε ο άλλος και τι έγινε άμα κερδίσουμε θα αλλάξει τίποτα είμαστε ισάξιοι με αυτές τις ομάδες , φυσικά και ΟΧΙ .
Και είπε μια άποψη και μου άρεσε ... να κάνουν ενα ΜΕΓΑΛΟ Τσαμπιον Λινκ με ομάδες από Ισπανία , Ιταλία , Αγγλία , Γαλλία , Ολλανδία  , Πορτογαλία .
Και ένα μικρο με ομάδες από το Ανατολικό μπλοκ που θα είναι εκεί και οι Ελληνικές ομάδες .

Μην μου πει κάνεις ότι όταν βλέπετε ελληνικό πρωτάθλημα το γουστάρετε και έχετε αγωνία για το θέαμα ... η περιμένει κάνεις να έρθει η Κυριακή να απόλαυση την ομάδα του ...
έχουμε ένα πρωτάθλημα για γέλια με όσα γίνονται μέσα και έξω .
Έτσι πρέπει να ασχολούνται με αυτό μονό όσοι έχουν συμφέρον από αυτό ...

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΡΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ !!!

Δεν εχει καλη συνοχη πισω ο Παναθηναικος οποτε βγαζω απο το μυαλο μου να μην δεχθει γκολ και αυτο το λεω γιατι με περνουσε η ιδεα οτι θα βγαλει τσαμπουκα.    Δεχεται γρηγορα το γκολ , οποτε και εγω να βαλω την φανελα της Μπαρτσελονα θα σκοραρω !  Βεβαια μπροστα ειναι ταυρος εν υαλοπολειω ο Παναθας , ομως ;    Το 4-6 γκολ ειναι μια πρωτη σκεψη που βγαινει ανετοτατα.  Ειναι ομως ετσι ;
Θα δειξει οικτο η μεγαλη Μπαρτσα ;    Κι' αν μαγειρευσουν οι εγκεφαλοι του κουπονιου αναλογα με τα πονταρισματα ;   Ελα μωρε Παναθας ειναι αυτος τωρα !   Λοιπον γκολ - γκολ παιζουμε τον Παναθηναικο μας και ειμαστε μεσα.   ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ οτι και το 0-0 περασε απο την σκεψη.  Ομως δεν χαμπαριαζει η Μπαρτσα η οποια εχει παντου οπαδους και δεν θα θελει να χαλασει χατηρι σε κανεναν απο αυτους.     Μονον αν ............
141.  Σαλκε - Λυων.  1.  2,15.
138.  Ιντερ - Τβεντε.  Χ.  Ημιχρονο.  2,20.  Ας ξυπνησει στο Β' Ημιχρονο οπως η Τσελσι μωρε!
132.  Ρουμπιν Καζαν - Κοπεγχαγη.  Τι να πω εγω!  0-0 ευχαριστως να το παιξω σε ενα ματς οπου πιθανοτητες να σκοραρουν οι δυο ομαδες ειναι περιορισμενες.  
140.  Ρειτζερς - Μαν. Γιουν.  Κι' εδω εχουμε χαμηλα το σκορ και γιατι οχι να μην επαληθευθει το 0-0 ;
Βαλενθια - Μπουρσα σπορ ;  Αστο να παει.  Αν το επαιζα θα το αντερωνα.  Η θα επαιζα 2-3 γκολ.
Τιποτε αλλο.   Μια καληνυχτα και καλη τηλεθεαση.  Οτι καλυτερο για τον Παναθηναικο της Ελλαδας.
(Μμμμμ.  πεστα αυτα σε Γαυρους αν μπορεις χαχαχαχαχαχα).
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΒΡΑΔΥΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.................

101.  Αγιαξ - Ρεαλ.  Σιγα μην περιμενατε εμενα να σας πω οτι η Ρεαλ εχει ματσαρα κατοπιν και θα παει να τα δωσει ολα για ολα.   Με τον Αγιαξ;     Νικη του Αγιαξ θα κυνηγησω στο Ημιχρονο , ενω στο LIVE θα βαλω δυο γκολ στο διαστημα 60'-75'.    Τελικο ;   Αγιαξ βλεπω εγω.  Θελει να αποδειξει πολλα ο Αιαντας.  
102.  Βασιλεια - Εκομαξ Κλουζ.   Γιατι οχι ισοπαλια;   Ο Σκορακιας το παει στο 2-2.  
106.  Ρομα - Μπαγερν.   Εδω δειχνει οτι η Ρομα δεν θα χασει.      Με Γερμανους παιζει ποιοτητα θα βγαλει ομως η ισοπαλια ειναι σε μεγαλυτερη τυχη.   Χωρις πολλα πολλα Χ και 3,40.       1,80 δινει ο ΟΠΑΠ την Ρομα.  Κατι θα ξερουν αυτοι αφου δινουν 1,80.  Επειδη ξερω κι' εγω κατι , θα παω στην ισοπαλια φοβουμενος ακομη και την νικη της Μπαγερν.  Η Ρομα ομως δεν θα χασει.  Χ.
122.  Μακλσφιλντ - Τσελτεναμ.   2-2.  Αφησαμε το 1-1 και πηγαμε στο 2-2.
121.  Λινκολν - Μπερι.  1-3 ο σκορακιας.   Εδω το σημειο βγαινει 1.  Εχω αντιθετη αποψη με τον σκορακια.  Ασσος για την Λινκολν.
111.  Νοτς Καουντι - Σουιντον.  1.  2,15.  OVER.  Σκορ.  2-1.
112.  Ολνταμ - Εξετερ.  2.  3,10.
131.  Γιορκ - Σαουθπορτ.  2.  4.30.
Αργησα να κανω αναρτηση και αυτο οφειλεται καθαρα στην εργασια μου.  Ειναι το φορτο μεγαλο και την προβλεπομενη στιγμη ανεβαζουμε το συστηματακι μας.
Με προσοχη δειτε τα σημεια η και τα σκορ και τουφεκατε.  
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ απο την σελιδα του SIMOSSHOW.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΘΕΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ........

Ματσαρες ειδαμε εχθες Κυριακη.
Ολο και κατι αποκομισαμε απο τις ομαδες και τον τροπο παιχνιδιου τους.
Σημερα αρχιζουμε απο τις 18.00.
Επιλεξαμε τα παιχνιδια που θα ζητησουμε το απολυτο.
422.  Σαντερλαντ - Εβερτον.  1.  2,30.  Σκορ 1-0.
418.  Οντενσε - Μιντιλαντ.  2.  2,90.
420.  Ντουισμπουργκ - Κοτμπους.  1.  1,80.
423.  Ολιμπο - Αρχεντινος Τζουνιορς.  Χ.  3,20.
==============
422.  Εμενα κατι με (μου) λεει οτι ο Ασσος Ημιχρονου θα γυρισει σε Διπλο Τελικο.  Σκορ δε ... 1-2. 2-2.
418.  1-2 και η Μιντιλαντ να παρει το ματς.  Περασε απο το 1-2 αλλα εγινε ανατροπη σε 3-2
Προσεξτε ... τον σκορακια τον βγαινει 2-1 η Ντουισμπουργκ αλλα εγω θα το παιξω 2-2 με την ελπιδα η Κοτμπους να ειναι στον ρυθμο της.  ΣΩΣΤΟ.
423.  Η Ολιμπο 2-2 με την Αρχεντινος. 1-1.     Θεωρω οτι θα ανοιξει το ματς.  Αν φυγει κι' αλλο θα παει στον γηπεδουχο.  4;-2.
=======
418.  2-3 γκολ.
420.  4-6 γκολ.
422.  Δυσκολο , ομως παμε με το 1-0 Ημιχρονου στο Ιντερνετ.
423.  4-6 γκολ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ..... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

SIMOSSHOW - TAMEIO

ΖΕΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ......................

371.  Μπειρα Μασ-ρ - Ακαδεμικα.  Χ.  3,00.
372.  Ολανενσε - Νασιοναλ Μαδειρα.  1.  2,25.
387.  Νουμανθια - Γραναδα.  Χ.  3,00.
393.  Καισερισπορ - Γαλατασαραι.  1.  2,25.
************************
Επιτρεψτε μας να την κανουμε ταχεως.
Κλεανθης Βικελιδης για το τριποντο.
Παω μονος μου να το παρω.  Να δω απο κοντα τι φταιει και εκοψε ξαφνικα ο ΑΡΗΣ.   ΠΟΣΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ; 
Το βραδυ τα λεμε ξανα στην σελιδα.
Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ;   Δυσκολο ματς η οχι;  Ελλειψεις ο Θρυλος , ανεβασμενος ο Δικεφακος του Βορρα ομως η αμυνα του ειναι λιγο σαν καπως.   Εκει για εμενα θα προδωθει ο ΠΑΟΚ.  Παιζω ακομη και αυτογκολ στο Ιντερνετ σε μια προβλεπομενη πιεση του Δαφνοστεφανωμενου.
Παιζω και κοκινη καρτα (μια) στο ματς αυτο , παιζω και ενα πεναλτακι.   Αυτα τα λιγα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................
Mπλα μπλα μπλα  ..... και τελειωσαν τα παιχνιδια της Ελληνικης SUPER LIGUE.
Εχθες ο Ηρακλης που δεν εχανε με τιποτε κοιταξε στα ματια τον Παναθηναικο και τρελανε κοσμο και κοσμακη με το 0-2 γρηγορα γρηγορα.   Ομως ο Σισε και η τρελοπαρεα του κλειδωσαν 2-2 το ημιχρονο.  Και ενω ο Ηρακλης εφτανε στο γκολ εδειχνε οτι μπορει να παρει κατι καλο.
Ομως ο Παναθηναικος δεν το ηθελε αυτο και με στοχο τα δυχτια τα εκανε να εχουν κοιλια μεγαλη. 
Τεσσερα γκολ εδωσε στον Γηραιο για τον δρομο της επιστροφης.
==============
Ο ΑΡΗΣ αρεσε σε γενικες γραμμες ειδικα στο Α' Ημιχρονο.  Το 2-0 σκορ που κυνηγουσαν οι παικτες του στοιχηματισμου επηλθε , μαζι με την ηρεμια πλεον στο στρατοπεδο του ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
==============
Ειχα γραψει πιο επανω οτι η αμυνα του ΠΑΟΚ ειναι ολιγον σαν κατι.   Ο Βιτολο με λαθος μεταβιβαση εδωσε την ευκαιρια για το 1-0.   Ενω ο ΠΑΟΚ εδειχνε οτι θα κανει την ζημια εχασε ευκαιρια για την ισοφαριση.   Στο Β' μερος περιμενα μια κοκκινη καρτα για το ειδικο στοιχημα.  Αυτη ηρθε.
Κατοπιν περιμενα αυτογκολ που παρολιγον να ερθει.  Πριν μπει απο πλαγια η μπαλα γκολ διωνεται απο αμυντικο του ΠΑΟΚ και η μπαλα φευγει ξυστα αουτ απο το καθετο δοκαρι!
Πεναλτι δεν δοθηκε οταν πεφτοντας για τακλιν και 2 μετρα μακρυα αποσταση , απο το σουτ ερυθρολευκων η μπαλα σταματαει στο χερι του παικτη του ΠΑΟΚ.     
Το 3-0 ηταν σκορ που επελεξα χωρις να το αναρτησω.   Να πουμε βεβαια οτι ο ΠΑΟΚ ειχε εφιαλτικο τελευταιο δεκαλεπτο αφου επαιζε με 9 παικτες εκεινη την χρονικη στιγμη.  Το ματς εκλεισε στο 3-0 και ο ΠΑΟΚ γνωρισε μια βαρια ηττα στο Καραισκακης.   Γνωριζει καλα οτι οι θερμοι φιλαθλοι παιζουν μεγαλο ρολο σε αυτην την υποθεση.  Στην Τουμπα λογου χαριν παιχνιδια που δεν δικαιουται να κερδιζει τα παιρνει με τον κοσμο του.  Αυτο συναιβει και με τον Ολυμπιακο , που ενω ειχε πολλες ελλειψεις αυτες ισοσταθμιστηκαν απο τον κοσμο του.
Ηρακλης και ΠΑΟΚ γυρισαν απο την πρωτευουσα με 7 γκολ στην Θεσσαλονικη.
  Ανωμαλη προσγειωση για τον Χαβο και οι ψηλες πτησεις τελειωσαν.    Τα κεφαλια μεσα τωρα και να μην πτοηθει κανεις.    Στο κατω κατω ειναι μια ηττα απο αυτες που ειναι τσεκαρισμενες.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ 3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ.................................

ΠΕΝΤΕ ΣΗΜΕΙΑ
=============
263.  Ολντρεσοτ - Τσεστερφιλντ.  2.  2,40.
265.  Πορτ Βειλ - Γουικομ.  Χ.  3,20.
267.  Στοκπορτ - Τορκι.  2.  2,20.
222.  Φροζινονε - Πεσκαρα.  Χ.  2,90.
301.  Ταραγονα - Ουεσκα.  Χ.  3,00.
Λιγο πριν τις 17.00 αυριο θα ειμαστε ετοιμοι με νεοτερα σημεια.
******************************
******************************

Nov 20 2010, 12:37 P
: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕΟΛΟΥΣ.ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΑΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ:252 OLNTAM 2 ,254 ΣΟΥΙΝΤΟΝ 2 ,260 ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ 2 ,263 ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ 2 ,292 ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ 2 .ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ:313 BALENSIEN 2 ,316 ΟΣΕΡ 2,317 ΣΟΣΟ Χ,318 ΜΑΡΣΕΙΓ 2 ,331 ΝΙΣ Χ .
Nov 20 2010, 1:15 PM
seleo: Σιμο το σημειο της ημερας ειναι το διπλο του Αστερα τριπολης ... εχει κανει αρκετα διπλα ...

Ο  GIOUL εδωσε τα σημεια του ενω ο θρυλικος SELEO ανεφερε το παραπανω σημειο.
ΣΚΟΡ παιζει ο Σκορακιας.
===================
254.  Ροτσντειλ - Σουιντον.  2-2.
250.  Μπραιτον - Μπριστολ Ροβερς.  2-2.
257.  Χαντερσφιλντ - Εξετερ.  2-1.
263.  Ολντρεσοτ - Τσεστερφιλντ.  4-4.   Εεεεε  εισαι τρελος ρε!   Δεν γραφονται αυτα Σκορακια.
Και τι μας λεει παρακαλω ε ;    Δεν γραφονται αλλα παιζονται , συνεπως γραφονται αφου παιζονται.
ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  (  4-1 ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ).
**************************
**************************
316.  1.   2,05.
293.  Χ.  3,25.
330.  1.  Ημιχρονο.  2,70.
304.  Χ.  3,10.
Παιξαμε και σημερα.   Αργοτερα πιθανον να κανουμε και νεα συνδεση.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΙ' ΑΥΤΗ ΡΕ ΟΠΑΠ !!!

Παιχνιδια δειγμα για την σημερινη μερα και αντε βρες να π;αιξεις μαγκα μου.
Μωρε το πεπρωμενο μας ειναι αυτο αλλα οχι και να παιξουμε ολα και ολα 4-5 ματσακια.
Ενεκεν του ονοματος σου ΟΠΑΠ αν κι' εχει και ΙΝΤΕΡΝΕΤ εμεις θα ταραξουμε τα λιμναζοντα υδατα.
200.  Ομπερχαουζεν - Μπιλεφελντ.  Ακομη και αν πουμε οτι στρωνει η Αρμινια και ετσι να ειναι ποσο θα αντεξει;   Μπιλεφελντ εισαι ενα γκολακι θα το φας και οτι κανεις στο παιχνιδι θα παει στραφτι.   1-0 ο σκορακιας το δινει.
201.  Ουνιον Βερολινου - Φορτουνα Ντισελντορφ.  Ισοπαλια με 1-1 σκορ και στο Χ/Χ Ημιχρονο Τελικο.
203.  Μπερτον - Μπερι.  Ωωωω Μπερι Μπεριιι.   Οσες φορες το τραγουδησα η Μπερι δεν εκανε τριποντο.  Σημερα βγαζει ισοπαλο αποτελεσμα η γνωστη  Μπερι.   Καλη ομαδα η Μπερτον.
204.  Βιτσεντζα - Παντοβα.   Ισοροπημενο ματς και δεν φοβομαστε τον εναν η  τον αλλον οποτε δινουμε ισοπαλια και εχει ο Θεος.   Χ βγαζει το διαβασμα.
=================================
=================================
Ηρθε ο SELEO και παρακολουθει απο κοντα καθως και επεμβαινει με ενστασεις στα σημεια .
Την Μπερι στο διπλο φωναζει !!!  Εγω ανενδοτος στο Χ και η επιλογη δικη σας.
Σαββατο αυριο και τα προτεινομενα της σελιδας απο σημερα αργα το βραδυ η αυριο πρωτα ο ΘΕΟΣ.
It's coffee time now ρεεεεεε.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ................................

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ 'ΝΑΙ ΧΑΛΑΡΑ....................

Καλημερα συνηθησα να λεω.   Η ωρα αισιως εφτασε 12.45 οποτε λεμε καλο μεσημερι , τουτεστιν καλησπερα.
Η Ελλαδα οντως πιο επιθετικη πηρε το ματς.  Μην ρωτατε τι και πως , το πηρε και αυτο μετραει σε μια ομαδα που εκανε 4-4 παρακαλω δειχνοντας αν μη τι αλλο οτι ειναι επικινδυνη και σκοραρει ανελιπως ενω στα μετοπιστεν ειναι μπατε σκυλοι αλεστε.   Βουτυρο στο ψωμι στην ομαδα του Σαντος ηταν δηλαδη , ενω επρεπε να κανει το αυτονοητο.  ΠΟΙΟ ;   Να μην δεχθει γκολ.   Αξιζε να δεχθουμε και αλλα γκολ  ομως οταν εχεις στον παγκο ολοκληρο Σαντος , σιγα μην και <<εφαγες>> γκολ για να χασεις το ματς.   Το γκολ γκολ α;ξιζε ενω και το διπλο ειχε την τιμητικη του σε ενα ματς που επαναλαμβανω επρεπε να χτυπησει μια <<ΑΘΩΑ>> αμυνα και να παρει το ματς με λιγη προσοχη οπερ και εγενετω.
Σημερα δεν μετεχουμε στο κουπονι μετα συγχωρησεως και ο λογος ειναι οτι δεν εχει κατι να κυνηγησουμε για να διπλασιασουμε το χτυπημα μας.
Ε.....και τι εγινε!   Αυριο μερα δεν ειναι;   Ας κανουμε μια ημερα ξεκουρασιον και βλεπουμε .
Στις 16.00 αυριο ανανεωνουμε το ραντεβου μας για αναρτηση των δικων μας πιστεω.
Καλη συνεχεια της σημερινης ημερας.   ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΝΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.............

128.  Αργεντινη - Βραζιλια.  2.  2,50  (το δινουν Ασσο).
127.  Αλβανια - ΠΓΔΜ.  Χ.  3,10.
123.  Σλοβακια - Βοσνια Ερζεγοβινη.  1.  2,00.
136.  Πολωνια - Ακτη Ελεφαντοστου.  2.  2,40.
Σαντος λοιπον το βραδυ με λιγο πιο επιθετικες τασεις.  ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ προτεινουμε και εδω τελειωνουν ολα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΤΕΤΡΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ...........................

101.  Φλιγγουντ Ταουν.  2.  3,75.
102.  Λειτον Οριεντ.  Χ.  3,20.
104.  Μπρεντφορντ.  2.  2,35.
106.  Μακλσφιλντ.  2.  3,00.
Το βραδυ (μεσανυχτα) η Ριβερ με την Μποκα σε ενα παιχνιδι μονο για το ποιος θα νικησει χωρις στοχους.   Παω με το διπλο αν και μου λεει 1-1 το σκορ.     2/Χ Ημιχρονο Τελικο για τον Ημιχρονοπουλο Τελικιδη.
Χωρις πολλα πολλα σημερα θα περασουμε την μερα μας.   
ΑΝΤΙΑΜΟ TSIMENTO.........................

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΛΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..................................

Εχασε τον ΔΗΜΟ μετα απο παρα πολλα χρονια η Ν.Δ.   ΔΗΜΑΡΧΟΣ ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.
Στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ εξελεγη ο ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ εναντι του ΧΑΡΡΥ ΚΛΙΝ.
Και ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ εφυγε απο τα χερια της Ν.Δ και πηγε στο ΠΑΣΟΚ. 
Ολο το βραδυ το ενδιαφερον ηταν τουλαχιστον στον ΔΗΜΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ οπου πηγαιναν ψηφο ψηφο οι Γκιουλεκας Μπουταρης.   Στο τελος νικητης και ΔΗΜΑΡΧΟΣ ηταν ο δευτερος που εσπασε μια μεγαλη παραδοση.
Καπως ετσι θα δουμε και τον σημερινο αγωνα του ΗΡΑΚΛΗ με τον φιλοξ/νο ΑΡΗ.
Στις 19.30 στο Καυτατζογλειο θα διεξαχθει το ντερμπι αναμεσα στις δυο ιστορικες ομαδες.  Ο ΑΡΗΣ που δεν του δοθηκαν εισητηρια για τον αγωνα αυτον θα δωσει μαχη για την νικη.   Δυσκολο παιχνιδι.   Κι' αυτο γιατι ο Ηρακλης δεν χανει.   Κυνηγαει κατα πρωτον την νικη , ενω ακομη και να προηγειται δεν εχει καλη διαχειριση στον αγωνα και στο τελος δεν παιρνει τους τρεις βαθμους.   Παντως ανεβαινει παιχνιδι με παιχνιδι και γινεται απειλητικοτερος βλεποντας διχτυα , εν συγκρισει με τον αντιπαλο του τον ΑΡΗ που βαζει γκολ με το σταγονομετρο.    Ετσι προβαδισμα δινουμε στην εδρα και κατα δευτερο λογο στην ισοπαλια.    ΤΟ Χ/Χ Ημιχρονο τελικο ειναι μια λυση για τον παικτη του στοιχηματος ακομη και με γκολ γκολ.   1-1 το δινει ο σκορακιας.  Γκολ γκολ στο 1,90.
**************************************
352.  Πανσερραικος - Ολυμπιακος Βολου.    Μονο απο τυχη εχω ικανο τον Βολο να περασει με ισοπαλια.   Βεβαια ο Πανσερραικος δεν ειναι και τοσο καλη ομαδα , ωστοσο ΕΧΕΙ τρομερη παραδοση.    Με γυμνο ματι ο Βολος μπορει να κατακτησει τα παντα.   Πιο νοικοκυρεμενα παιζει ο Βολος ενω σχεδον απειθαρχα ο Πανσερραικος που ομως εχει αντεπιθεσεις φωτια αλλα τα μετοπισθεν εχουν προβλημα.   Ετσι θα παιξει ο γηπεδουχος.   Ο φιλοξ/νος θα παει να παρει το κεντρο και σιγα σιγα να παρει το ματς.   Γρηγορα ο γηπεδουχος στην κοντρα , σοβαρα και κοντρολαρισμενα ο φιλοξ/νος οποτε παμε σε φλυαρο ματς του 0-0;    Χ και 3,00 αποδοση.
**************************************
350.  Εθνικος Π. - Λεβαδειακος.  Ευκαιρια να παρει κατι η φιλοξ/νη ομαδα απο εναν κακο Εθνικο.  Ενα γκολ λογικα το εχει ο γηπεδουχος.   Ο Λεβαδειακος θα κυνηγησει το ματς (εχει εκτος 0-0-4 και γκολ 1-9) μιας και ο Εθνικος δεν παιζει ουσιαστικα στην εδρα του.  Παιζει στο γηπεδο του Αιγαλαιω.   Το γηπεδο του Ελληνικου εχει κλεισει για ανακατασκευη.   Αλλαγη προπονητη στον Εθνικο μας κανει να δουμε ομως το σημειο 1 στο 3,00 αποδοση.   
**************************************
349.  Αστερας Τρ. - Καβαλα.  Η απολυτη ισοδυναμια των δυο ομαδων.   Ο Αστερας θελει εν αγωνιως να κανει νικη στο κοινο του (σιγα το κοινο του 0-3- 1 και γκολ 1-3).    Εκτος εδρας παταει καλα 3-1-1 και γκολ 7-6.      Η Καβαλα μια ομαδα χωρις τσαγανο για νικη θα παει για το Χ.     Πιστευουμε πολυ στην ισοπαλια για το γεγονος και μονο οτι φρακαρει εντος η ομαδα του Αστερα.   ( Μααα!  καλα ολα στο Χ;)   Αυτο βγαζει η εργασια μας αυτο και κοινοποιουμε.
**************************************
355.  Σενταν - Αζαξιο.  Ομαδα που κυνηγαει την ισοπαλια η Αζαξιο και ισως κατι παραπανω δειχνει ικανη να κανει κατι καλο.   Η Σενταν περυσι εχασε στην εδρα της και φετος θελει ευκολα δυσκολα να παρει το ματς.   2-1 ο σκορακιας δινει το παιχνιδι για την Σενταν.   Σημειο δεν δινουμε καθως η Αζαξιο μπορει να κανει και παλι την ζημια.  ( Ν/Βet ενω αν επαιζα θα το εκανα στο Ιντερνετ με το Διπλο).
**************************************
356.  Αλκορκον - Κορδοβα.  4-0-1 και γκολ 11-5 η γηπεδουχος ενω η Κορδοβα εχει 1-3-1 με γκολ 7-7.    Μικρο γηπεδο καπαντζα σκετο.   Η λογικη λεει Ασσο ομως ο σκορακιας δινει πρωτα το 0-1 και μετα μπερδευεται.  Φοβαται οτι δεν θα κρατησει το διπλο η Κορδοβα.  Εμεις λεμε οτι μπορει για το σημειο 2 με αποδοση στο 3,10.
==================================
Αυτα τα ολιγα για σημερα.
Στο TSAT ο συνεργατης GIOUL με τις προβλεψεις του ειναι και αυτος ετοιμος για σημερα.
Καλησπερα σε ολους και σε ολες.   ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

H ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥ GIOUL ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ........................

Απο το TSAT (παραθυρο) ο συνεργατης και ακουραστος εργατης μας ο GIOUL με την πρωτη πενταδα πηγε 4 στα 5 και πηρε 22 Ευρω , ενω η βραδυνη του πενταδα εδωσε 39,70 αποδοση και με 3 Ευρω πηρε 116 Ευρω.
Χαμογελα στην σελιδα του SIMOSSHOW που πραγματι και το εχει το αθλημα και μπορει.
Δικαιολογημενα πιστεψτε με τα λογια τα ΜΕΓΑΛΑ αφου κατι θαρρεις κρατουσε απο την επιτυχια και δεν αφηνε το απολυτο.
TΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ στην Πασαλιδη 134.  Τηλ. 2310446-794 @ 458-222.   Η μερα ειναι καλη το Παρκο διπλα με τα παιδια να χαιρονται το παιχνιδι με ασφαλεια και εμεις να απολαμβανουμε τα ορεκτικα τα Κρεατικα Σχαρας και τα Ψητα Σουβλας.
Μαγεια στη γευση γιατι ................ τα καρβουνα κανουν την διαφορα.   
SIMOSSHOW.                                                                               
Με 2 στα 3 δεν περπατησε το δελτιο.
Στις  προτασεις μου ειδαμε πως χαθηκε ο Ασσος της Βολφσμπουργκ απο 2-0 εγινε 2-2.
Η αλλη προταση σκαλωσε στην Γουιγκαν που νικησε 1-0 ενω την περιμεναμε στο 1-1 , δηλ. στο Χ.
Με 3 στα 4 δεν περπατησε το δελτιο.
Ο GIOUL λοιπον επανηλθε φωναζοντας ΠΑΡΟΝ σε μια δυσκολη ομολογουμενως εποχη.
------------------------------------------------
ΣΗΜΕΡΑ ψηφιζουμε οσοι δεν βγαλαμε Δημαρχους και Περιφερειαρχες στα μερη μας.
Με την ευκαιρια βλεπουμε παλιους συμμαθητες και πολλους πολλους γνωστους.
Σειρα παιρνει ο καφες στο παρκο της Πασαλιδη στην Καλαμαρια , ενω το δελτιο της τελευταιας στιγμης με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μπορελι και τον Γιωργο τον εξαιρετο ΗΡΑΚΛΗΔΕΑ εμεινε στα 3 σημεια απο τα 5 που παιξαμε στο συστημα 3-4-5  Χ  2 πολ/στη.   9,60.  Παιρνουμε πισω 8,60.   Θα τα χτυπησουμε οι τρεις μας σε τρια σημεια.
Η ωρα να περναει και μαλιστα να περναει ευχαριστα.
Προεχει η ΨΗΦΟΣ και με τον καφε θα δωσουμε τα σημεια μας.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ GIOUL.
*************************************
*************************************
*************************************
ΣΤΑ  - Χ - ναρια  με τα - Χ - ηναρια.
===========================
288.  Μπαρι - Παρμα.  Χ.  3,00.
291.  Παλερμο - Κατανια.  Χ.  3,20.
309.  Οσερ - Ρεν.  Χ.  3,00.
319.  Ριο Αβε - Πακος Φερειρα.  Χ.  3,00.
318. Ολανενσε - Μπειρα Μαρ.  (Απο Χ το παω στο σημειο 2)  3,15.
----------------------------------
337.  Λυων - Νις.  2-1 σκορ.    over.
291.  Παλερμο - Κατανια.  1-1 σκορ.
============================
283.  Αλκμααρ - Αγιαξ.  Θα τρεξει ο Αγιαξ την Αλκμααρ που οντως ειναι ακινδυνη ομως και αυτος ειναι αναποτελεσματικος.   Το διπλο ερχεται στο 1,80.
313.  Σαραγοσα - Σεβιλη.  Ποιος μπορει;    Η Σαραγοσα παντως δεν μπορει.   Η Σεβιλη θα εχει τον ελεγχο , ομως;  Ισοπαλια θα κατσει με γκολ - γκολ.  1-1 σκορ.
286.  Εβερτον Αρσεναλ.  Το ματς το εχουμε για 1-1 ομως σταδιακα θα θυμηθουν την μεγαλη επιτυχια τους οι κανονιερηδες και θα παρουν το παιχνιδι.   1-2 σκορ και Διπλο.

Nov 14 2010, 12:30 PM
GIOULBET333 (guest): 9 ΣΤΑ 10 ΧΘΕΣ.ΟΧΙ ΑΣΧΗΜΑ.ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΩΡΙΣ ΕΧΟΥΜΕ:ΘΕΛΤΑ,ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ,ΜΟΝΑΧΟ,ΦΙΤΕΣΕ,ΜΠΡΕΣΙΑ.ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2 5ΑΔΕΣ:ΣΤΟΥΡΜ,ΠΑΡΙ,ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ,ΙΝΤΕΡ,ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ.ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ:ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ,ΖΥΡΙΧΗ,ΟΛΑΝΕΝΣΕ ΟΒΕΡ,ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ,ΧΙΧΟΝ ΑΝΤΕΡ.   
Eδω βεβαια θα παρακαλουσα τον GIOUL BET να δινει κωδικους γιατι αν δεν εχει παικτης κουπονι και θελει να κανει τηλεφωνικο παρολι δεν θα μπορει.   Για το καλο ολων δινουμε κωδικους.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Νεοτερα σημεια αργοτερα μετα τις 14.30.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........................................

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ...........................................

Ασχημο φεγγαρι διανυουμε.
Δυσκολοι καιροι για πενταδες.
Το απολυτο δεν ερχεται ποτε , συνεπως ειμαστε
εκτος στοχου.
Πλανα υπαρχουν σχεδια επισης , διαβασμα πεφτει
πολυ , ομως κατι φταιει και στο τελος δεν μπορουμε.
Ειναι και η ψυχολογια , που για να ανεβει θελει
ωθηση.   Νικες για την τσεπη , ανασες οικονομικες
και νεο κουραγιο για ασφαλη παιχνιδια νικης.
Αν και με τρια μολις παιχνιδια δεν εχει χαιρι ,
εν τουτοις θα προσπαθησουμε να κανουμε το
καθηκον μας. 
Σημερα το επιτελειο θα ειναι στο ΝΟ.=1= μαγαζι
οσον αφορα την γευση , την απολαυση και την ταχεια εξυπηρετηση στον πελατη.    ΣΤΟ   MAGIC CHICKEN.   Στην Πασαλιδη 134.  Στο παρκο.  ΣΤΗΝ   ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Με τα σημεια που θα αναρτησουμε θα κανουμε μετα μια επιδειξη με Κρεατικα σχαρας και Ψητα σουβλας.
Στην ιστοσελιδα ( www.magicchicken.gr ) μπορειτε να κανετε και ONLINE παραγγελια.
Αυτα περι ορεξεως.
**********************************************
**********************************************
**********************************************
142.  Βολφσμπουργκ - Σαλκε.  1.  2,10.   Aπο 2-0  πηγε 2-2.
158.  Νοτιγχαμ - ΚΠΡ.  Χ.  3,20.    1-1 Σκορ.   Χ.  YES.
187.  Κετερινγκ - Κεμπριτζ.  Χ.  3,25.  X.  YES.
===============================
===============================
147.  Γουιγκαν.  1-1 σκορ.  Χ.  3,25.   1-0.
216.  Ελγκιν.  2.  2,65.   YES.
236.  Στοουκ - Λιβερπουλ.  Χωρις πολλες λυσεις η Στοουκ που ομως ενα γκολ θα το πετυχει.   Η Λιβερπουλ θα κανει και αυτη το γκολ οποτε θα ειμαστε στο 1-1.  Απο 'κει και περα δινω τυχη στην Στοουκ να κανει το 2-1.   Βγηκε ο Ασσος της Στοουκ  οχι ομως το σκορ.    =2-0=.
242.  ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.  Βρηκε τον δρομο του ο ΠΑΟΚ ενω η ΑΕΚ δειχνει ικανη για τα παντα.  Ξεκιναω απο την ΑΕΚ που την εχω ικανη να σκοραρει πρωτη , ομως μην δινετε σημασια.   Ο ΠΑΟΚ θα κυνηγησει το γκολ , θα παιξει ο κοσμος παλι μπαλα και θα τα καταφερει.   Η πιεση θα φερει και αλλο γκολ.   Θεωρω το OVER σαν σημειο με 2,00 αποδοση.   Ετσι η ΑΕΚ θα αρχισει να φευγει απο τα ποδια των δυο μεγαλων.   Βγηκε η ροη σε 2-1 συνεπως OVER κατα πρωτον ενω το σημειο 1.  επισης.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........................................

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ..................................................

......και ο καιρος ειδικα εδω στην Θεσσαλο0νικη τρελλαθηκε τελειως.
Μυγες κουνουπια σμηνη σμηνη μας εχουν ταραξει.   Μην κανουν και κανενα λαθος τα χελιδονια και γυρισουν πισω!    Με κοντομανικα δουλευει ο κοσμος ενω ακομη και με κοντο παντελονακι να γυρισεις για τα ψωνια η για βολτα δεν θα θεωρηθει αστειο γεγονος.    Παρηγορο μεσα σε ολα ειναι οτι τα πετρελαια (διανομες ) δεν θα 'κονομησουν.   Η μαλλον εμεις δεν θα χασουμε αλλο0 απο την τσεπη μας.   Κατι ειναι κι΄αυτο.    Τσουουπ τρια Ευρουλακια για το στοιχημα ε;   Δεν φαινεται , φαινεται ;  Οχι ετσι;
Παμε στις επιλογες μας.
100.  Γκροιτερ Φιρτ - Αουγκσμπουργκ.  2.  2,50.
101.  Καρσλουη - Αουε.  2.  ΗΜΙΧΡΟΝΟ.  3,20.
103.  Κονιασπορ - Καισερισπορ.  2.  ΗΜΙΧΡΟΝΟ.  2,45.
===========================
116.  Βιγιαρεαλ Β' - Νουμανθια.  1-2 σκορ.  2.  2,80.
117.  Νασιοναλ Μαδειρα - Μαριτιμο.  Χ.  Πιθανο 1-1.
===========================
113.  Ντορτμουντ - Αμβουργο.  Οτι και να δω καταληγω στην Ντορτμουντ.  Οχι οτι ειναι ευκολο ματς.
Το Ντορτμουντ πηγε ψηλα τον πηχυ.   2-1 ο σκορακιας ακομη και απο ανατροπη!
118.  Ουρακαν - Κολον Σαντα Φε.  1-1 σκορ.  1/Χ Ημιχρονο Τελικο.
Τα ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ..................
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.............................

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ................................

207.  Μαλαγα - Χερκουλες.  Χ.  3,20.
203.  Παρμα - Σαμπντορια.  2.  2.65. 
200.  Χορσενς - Νορτζελαντ.  Χ.  3,20.
208.  Αβαι - Γκοιας.  1.  1,80.
199.  Ραντερς - Λινγκμπι.  2.  2,70.
**************************
**************************
**************************

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο ΟΠΑΠ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ - ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.....................

149.  Μονπελιε - Λιλ.  Χ.  2,95.
162.  Γουεστ Χαμ - Γουεστ Μπρομ.  1.  2,15.
169.  Καλλιαρι - Ναπολι.  1.  2,25.
159.  Κορτραικ - Μαλιν.  Χ.  3,20.
148.  Ααρχους - Μιντιλαντ.  2.  2,15.
Μεγαλο παιχνιδι με τον νικητη να ειναι το αφεντικο της πολης. αυτο αναμεσα στην Σιτι και την Γιουναιτεντ.  Δεν βλεπω Ασσο.  Ισοπαλια δεν βγαζουν , οποτε θα παω με το Διπλο στο 2,50.
Λετσε - Ιντερ.   Εδρα καλη η Λετσε που σκοραρει.  Με την Ιντερ θα εχει αλλη διαχειριση στο ματς και καπου εκει θα χασει τον ελεγχο και τον αγωνα.  (0-1 το δινει  σκορακιας).

Χωρις σχολιασμους και πολλα πολλα.   Παντα κατι γινεται και σπαει στο τελος.   Αυτο που δεν το βαζαμε κατα νου παλαιοτερα.    Προχωραμε ομως και γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε !
Καλημερα.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ.................................

Αμαν αμαν!   Σαν να επιασα το μαχαιροπηρουνο και ειμαι ετοιμος να κατασπαραξω την μεριδα μου σε κουτουκακι της γειτονιας μου.   Γι΄αυτο και εγω λεω να πιασω με τα χερια και οτι φαμε.  Φτανει να φαμε καλα.    Εν πασει περιπτωσει για να δουμε.   Ξεκιναμε τις επιλογες απο το πλουσιο μενου.
109.  Στοουκ - Μπερμιγχαμ.  Χ.  3,10.  Οσο καλη εδρα κι' αν εχει η Στοουκ , η Μπερμιγχαμ θα παρει την ισοπαλια.  Τριτη στη σειρα για την φιλοξ/νη;   Γιατι οχι;
112.  Μιλγουολ - Νοργουιτς.  Ειχαμε πει στο προηγουμενο της Μιλγουολ οτι κανει ενα καλο (Α') Ημιχρονο και το αλλο θα ηταν της Ντονκαστερ , γι' αυτον τον λογο το βαλαμε Χ και ομως η Ντονκαστερ ειχε κανει την ανατροπη.   Τωρα η Μιλγουολ θελουμε να νικησει στο Α΄ Η μιχρονο και τι μας νοιαζει το τελικο!   1 Ημιχρονου.  2,60.
136.  Νοβαρα - Εμπολι.  Πρωτη και με το απολυτο στην εδρα της η Νοβαρα!  6-0-0 και γκολ 16-2.  Η Εμπολι την εχουμε ικανη να προσπαθησει να παρει το τριποντο , ομως η Νοβαρα δεν θα το επιτρεψει.  Για να συμβει αυτο παμε εμεις απο το 0-1 στο 1-1 τελικο.  Χ 3,00 ΑΠΟΔΟΣΗ.
Αυτα τα σημεια για σημερα.   Παλι μαζι αργα το βραδυ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ.............................

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ..............................................

Ειναι γεγονος οτι μας εχουνε κουρασει υπερβολικα.    Δεν εχουν κατι καινουριο να μας δειξουν παρα μονον τροπους να μας περνουν ζεστο σπαρταριστο δισευρετο χρημα απο την τσεπη μας.
Οι νεοι δεν πηγαν μα ουτε συγκινηθηκαν διολου.    Ποιον να τιμωρησεις και ποιον να βγαλεις δεν ξερεις.
Επεσε 8% το ΠΑΣΟΚ χαμογελα στην Ν.Δ.     Εμεις αποσβωλομενοι παρακολουθουμε τις εξελιξεις , παμε για δευτερη ψηφοφορια και τα παιδια πανηγυριζουν που ξανα μανα θα κλεισουν τα σχολεια εν' οψει νεων εκλογων την Κυριακη.  Ετσι Παρασκευη και Δευτερα και παλι οι μαθητικες αιθουσες και τα σχολικα κτηρια δεν θα ειναι διαθεσιμα για τα παιδια , αλλα παλι για ολους εμας που θα βγαλουμε αρχοντες.   Αρχιζει και κουραζει πολυ.
Μεσα σε ολα βαλτε και τις ανησυχιες μηπως και παμε σε 1-2 μηνες για Εκλογες πρωθυπουργου.
Πω πωωωω ρε αυτοι δεν θα μας αφησουν να παιζουμε στοιχημα με την ησυχια μας.
Το κουπονι το ψαχνει κανεις μεσα στους φακελους και τα φυλλαδια των Δημοτικων συμβουλων.
Μιλαει ο ταδε ρε παιδι μου 20.00 και πρεπει να παραστεις.   Ναι αλλα εκεινη την ωρα παιζει η Μπρομαποικαρνα και η Γκεντσερλρεμπιρλιγκι , ενω περιμενεις να κλεισεις με το Χ της Σαλαμαγκα.  Και να πας στην πολιτικη συγκεντρωση ;    ΑΔΥΝΑΤΟΝ.   Ημαρτον ρε!
*********************************
*********************************
*********************************
Στις 17.15 στο Κλ. Βικελιδης ο ΑΡΗΣ υποδεχεται την Λαρισα.   Δυσκολο ματς καθως ειναι μια ομαδα που δυσκολευει τους κιτρινους παεαδοσιακα.     Σημαντικο ρολο θα παιξει και παλι ο κοσμος για να σπρωξει την ομαδα στην επιτυχια.    Θεωρω δυσκολα να γινει αυτο καθως κρινω οτι η Α.Ε.Λ θα ταμπουρωθει πισω για το 0-0 !!! και θα κανει καθυστερησεις.   Εστω και στο τελος γκολ θα πετυχει ο ΑΡΗΣ και θα παρει το τριποντο.  0-1 γκολ.
------------------------------
Καβαλα - ΠΑΟΚ την ιδια ωρα και τον ΠΑΟΚ να βρισκει επιτελους τα πατηματα του , ομως να εχει προβλημα στην αμυνα.   Με την Καβαλα θα ειναι δυσκολα.        5.000 κοσμος στο πλευρο του.     Η Καβαλα πιεστικη ομαδα σιγα σιγα θα προσπαθησει να κλεισει τον δικεφαλο ομως θα προσεχει και τις αντεπιθεσεις του ΠΑΟΚ.   Το παιχνιδι θα παει στο κεντρο και οποια ομαδα περασει μπαλιες στον αξονα θα παρει το ματς.  Θελω να πιστευω οτι θα δουμε αρκετα τετ-α-τετ σημερα.  Ποιο ικανη ομαδα γι' αυτο εχω τον ΠΑΟΚ.   2-3 ΓΚΟΛ.
------------------------------
451.  Τουρ - Μπουλον.  1.  1,95.  Μονον Χ η Μπουλον θαρρεις καταστρεφει.  Δεν δημιουργει.
452.  Σπορτινγκ Λισ. - Γκιμαραες.  Χ.  3,55.       1-1 ΣΚΟΡ.
453.  Σεβιλλη - Βαλενθια.  2.  2,80.  Δεν φοβαμαι το σημειο.  Δειχνει διπλο και εκει θα παω.
Τελος και για σημερα.   Αυριο να δουμε τι θα μας βαλουν.  Μεχρι τοτε ;  Καλα να περνατε.
XAIRETAI.........................

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ...........................................

Καλημερα σε ολους τους φιλους της στηλης.
Πρωι πρωι πηγα και ψηφισα για τον τοπο μου για τον δικο μου ΔΗΜΟ.
Επι τη ευκαιρια ειδα παλιους μου συμμαθητες ειδα το μερος οπου πηγαινα κι' εγω καποτε σχολειο , μπηκα στην αιθουσα οπου εμαθα γραμματα , ομως το κυριοτερο βγηκα σωστος στην κοινωνια.
Ξερετε ειμαστε η τελευταια γενια που περασε την ανημπορη γιαγιακα απο το δρομο. 
Τι σας σκοτιζω ομως ε;   Εσεις στοιχημα θελετε.   Με τον καφε λοιπον και την εφημεριδα υπ' ομαλης απλωνουμε τον τραχανα μας για να βγαλουμε τα σπυρια τα αχρηστα μεσα απο ολα τα αλλα.
Παρα διπλα μου μια παρεα μιλαει για το μνημονιο ενω καποιοι αλλοι μπαινουν στη συζητηση και δειχνουν οτι ειναι υπερ.   Απο το μηδεν λεει ο ενας να ξεκινησει η Ελλαδα.    Απο το μηδεν ξεκιναμε και εμεις.
====================================
360.  Θελτα - Μπετις.  Οποιος και να προηγηθει θα φαει πιεση και θα ερθει το παιχνιδι στα ισια.
Η Μπετις δεν κραταει το προβαδισμα , η Θελτα δειχνει πιο ετοιμη γι' αυτο το παιχνιδι.   Αν κολλησει στο 1-1 καλως.   Αν φυγει απο 'κει θα παει στο 2-1 ;   Η στηλη παιζει ισοπαλια.  Χ και 3,00 αποδοση.
382.  Λατσιο - Ρομα.  Εδρα ψηφιζω και εχω ικανη την Ρομα μονον να χασει ευκολα δυσκολα.  2,20 αποδοση και σκορ;  3-2.
402.  Νανσι - Μονακο.  Χ.  3,00.  Αντε Μονακοοο !!!
408.  Σαραγοσα - Μαγιορκα.  Χ.  3,20.
406.  Λεβαντε - Λα Κορουνια.   Δειχνει ομαδα η φιλοξ/νη πλεον και τουλαχιστον δεν θα χασει.  Ισοπαλια με 3,20.   Ο ΣΚΟΡΑΚΙΑΣ φωναζει !!!!   2-1 ααααα.
======================
======================
81-68 ΤΕΛΕΙΩΣΕ εχθες στο ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ το ντερμπι στο μπασκετ ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ.
Αν νομιζετε οτι αυτα τα ματς εχουν καμια σχεση με παιχνιδια του παρελθοντος απα - ταταστε.
Μονον η κερκιδα θυμιζε παλιες καλες εποχες.  Τοτε που εβγαινε ο νικητης στον ποντο και που βεβαια παντα η σχεδον παντα αυτος ηταν ο ΑΡΗΣ.   50 50 ο κοσμος εδινε τον δικο του αγωνα με τις οποιες αντενγκλισεις.   Περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα να κλαις.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...................................
Λιβερπουλ - Τσελσι.  Ξαναπηρε μπροστα η Τσελσι.   Περναει η τουλαχιστον αυτο δειχνει η φιλοξ/νη απο την γηπεδουχο που βρισκει και αυτη πλεον πατηματα.  Το πιστευω της στηλης ειναι οτι η Λιβερπουλ θα σκοραρει στο Α' Ημιχρονο , ενω η Τσελσι θα χτυπησει το ματς στο Β' Ημιχρονο.
Ναι ... παιζεται στο 1/2 Ημιχρονο Τελικο.   Θα πεσουν κορμια και πρεπει να δωσει ολο το ειναι της η Λιβερπουλ.   Θεωρω ομως οτι θα δραπετευσει με το διπλο η ομαδα με τα μπλε!
Μοναχο 1860 - Ααχεν.  Εγω κρινω οτι η Ααχεν θελει να παρει το ματς , ομως δεν θα τα καταφερει.
Χ/Χ  Ημιχρονο Τελικο.  Λιγο στο τελος προσοχη και παμε!!!

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ....................

226.  Μπολτον - Τοτεναμ.   Ολοι οι δρομοι οδηγουν στο Χ μονον αν το κυνηγησει η Τοτεναμ.  Αλλιως ;   Η Μπολτον μπορει και το τριποντο!   ΟΜΩΣ ;   Χ και 3,20 ξεκαθαρο.
241.  Νυρεμβεργη - Κολωνια.  Χ.  3,30. 
344.  Κολομπους - Κολοραντο.  2.  4,00.
248.  Φουλαμ - Αστον Βιλα.  1.  2,10.  ( 2-1 σκορ ).
280.  Ντονκαστερ - Μιλγουολ.  Χ.  3,20.  Απο ενα Ημιχρονο και ισοπαλια.

UNDER = OVER.
****************************
275.  Κ.Π.Ρ - Ρεντινγκ.   under.  1,75.
321.  Ντερμπι - Πορτσμουθ.  over.  1,60.
326.  Ολυμπιακος Β. - Κερκυρα.  over.  2,10.
245.  Ρεν - Λυων.  over.  2,10.
353.  Τζαγκουαρες - Ατλας.  over.  1,80.
****************************
ΣΤΑ  -Χ- ναρια  με τα  -Χ-  ναρια.
****************************
Κ.Π.Ρ.  Χ.
Σοσιεδαδ.  Χ.
Ολυμπιακος Βολου.  Χ.
Σαλαμανκα.  Χ.
Αμβουργο.  Χ.              ......  Συστημα   4 ΣΤΑ 5.      - Χ - αλαρωστε τωρα και ........... φυγαμε !!!
****************************
****************************
223.  Αουγκσμπουργ - ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ.   Ο σκορακιας ( το μακρυ του και το κοντο του ) λεει 4-3!
NO COMENT.
-------------------------------------
224.  Ντουισμπουργκ - Γκροιτερ Φιρτ.  2/1  Ημιχρονο Τελικο.  Τα δινει ολα στο Α' Ημιχρονο η φιλοξ/νη , ενω ανταπαντα η γηπεδουχος.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ(;) ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ(pp) ΑΣΦΑΙΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΑΡΗΣ(!!!).........

Οτι και να πει κανεις ειναι πραγματικα λιγο για εναν τετοιο ΑΡΗ.    Τι εμφανιση Θεε μου!
Δεν ηθελα να το γραψω γιατι απλα κατι κατι φοβομουν.   Επος Περουτζια με (μου) εβγαινε.  Εκεινο το 0-3 στριφογυριζε στο κεφαλι μου και οι πολυ φιλοι μου το γνωριζαν καθως τα λεγαμε.
Το παιχνιδι στην διαρκεια του κρατησε με αγωνια τους τηλεοπληκτους και ενω απαντες περιμεναν τα γκολ βροχη της Μπαγερν Λεβερκουζεν(χαχα) εβλεπαν αλλα πραγματα.    Εναν ΑΡΗ να κενταει μεσα στο γηπεδο κοσμημα της Λεβερκουζεν.    Η μια κλασικη ευκαιρια να διαδεχεται την αλλη , το ενα τετ-α-τετ να χανεται πισω απο το αλλο και γκολ να μην μπαινει.   Ανικανοτητα;   Δεν ξερω τι να πω.
Δεν υπαρχει στην ομαδα ο φονιας που θα τελειωσει την φαση.   Αν επαιζε ο Τσεζαρεκ;   Με το αν δεν γινεται δουλεια.    Χαθηκε ο αγωνας.  Ενας αγωνας που θα εδινε αισθηση στην ποδοσφαιρικη Ευρωπη , ενω για τον ΑΡΗ;     Πολλα οφελη θα υπηρχαν απο αυτον τον αγωνα και κυριως σχεδον σιγουρα θα εδινε την προκριση.    Αυτην που τωρα σχεδον την εχει καπαρωσει ο ΠΑΟΚ οπου εχθες κατενικησε την μεγαλη Βιγιαρεαλ.     Δυστυχως για τους Ισπανους στην προσεγγιση τους στον Θερμαικο κολπο δεχθηκαν τροπιλλη απο τον ελευθερο σκοπευτη Βιειρινια στο 70' του αγωνα και απο τοτε αγνοειται το κιτρινο υποβρυχιο.   Γινονται ερευνες ανοιχτα του Θερμαικου κολπου για τον εντοπισμο του.   ΟΛΗ η ομαδα της Βιγιαρεαλ διεσωθη και ανεχωρησε Αεροπορικως για την Ιβηρικη.
Πραγματι (το γραψαμε απο πριν και αυτο) η ΑΕΚ δεν κρατησε το αποτελεσμα και δεχθηκε ισοφαριση ενω κινδυνευσε κιολας.   Τωρα πρεπει να τα δωσει ολα μα ολα για να πλασσαριστει ουτως ωστε να παρει και αυτη προκριση.
Η ουσια ειναι οτι οι ομαδες μας παιζουν μπαλα ποιοτικη και το μονο που μενει ειναι ο χρονος που θα τις καταξιωσει στα σαλονια της Ευρωπης.      ΥΠΟΜΟΝΗ.   ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........................................
ΩΡΑ.  17.25.
201.  Ινγκολνσταντ - Κοτμπους.  2.  2,05.
202.  Μποχουμ - Φ.Σ.Β Φρανκφουρτης.  Χ.  3,30.
205.  Αζαξιο - Ντιζον.  1.  1,95.
208.  Λαβαλ - Σενταν.  2.  2,50.  (Εδω νομιζω κανω λαθος.  Η Λαβαλ αρχιζει καλα και μπορει να σκοραρει.  Αν σκοραρει δεν παει ουτε ισοπαλια).  Θεωρω οτι στο τελος γκολ θα σημειωσει η Σενταν και θα παρει 0-1 το ματς.
209.  Μετς - Λε Μαν.  Χ.  2,80 ΑΠΟΔΟΣΗ με την Μετς να εχει σκοπο μην χασει.
=======================
215.  Σαλκε - Σαν Παουλι.  Δεν παιζει καλα με μεγαλες ομαδες η Σαν Παουλι , ομως ποιος ειπε οτι η Σαλκε ειναι μεγαλη ειδικα τωρα;    Χ με αποδοση 3,60 παρακαλω.   Η Σαλκε συνερχεται.  Η Σαν Παουλι θα διεκδηκησει την ισοπαλια.
216.  Βιλεμ - Φενλο.  2-2 σκορ σε μια Φενλο που την αρεσει αυτο το σκορ.  Εκει θα παει το ματς.
217.  Ελτσε - Λας Παλμας.  Χ.  3,10.   2-1-6 η προιστορια.
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.  
Σημερα λογω απεργιας δεν παιζουμε στα πρακτορεια.  Θα βρειτε καλυτερες αποδοσεις στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................................

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ..............

155.  Μπαγερν Λεβερκουζεν - ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.  Μεχρι το Χ μπορει να φτασει ο ΑΡΗΣ.  Οτιδηποτε αλλο , δηλ διπλο σημαινει απαρχη μιας μεγαλης ομαδας.   
Με τους τρελους και παλαβους οπαδους στο πλευρο του στο πανεμορφο γηπεδο της Γερμανικης ομαδας , καλειται να ανταπεξελθει την φοβερη και τρομερη πιεση που ασκει αυτη η ομαδα και αν βρει τρυπα να περασει απο 'κει μεσα για να κανει την ζημια.   Θελεις το 200% και τυχη βουνο για να κανεις θετικο αποτελεσμα.  Οπως ειπε και ο ΚΟΥΠΕΡ οτι δηλ. πρεπει να τρεχετε αδιακοπα μεχρι το τελος.     Καλη περιπτωση ειναι το UNDER που δινει 2,00 αποδοση.   YES.     Το Χ θα το ζητησω σε ενα μικρο καλο παρολι.     Καλη επιτυχια στην ομαδα του ΘΕΟΥ μεσα απο την καρδια μας.  
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΛΩΝΙΑ.  ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ.  ΟΛΗ Η ΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.

161.  ΠΑΟΚ - Βιγιαρεαλ.  Μαθημενος στα δυσκολα και αλλαζοντας πολλες φορες προσωπο σε τετοια παιχνιδια , ξερει να μεταμορφωνεται ο ΠΑΟΚ ειδικα στην Τουμπα.   Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να τους φοβηθει.  Ακομη και αν ο Χαβος αφησει την Ισπανικη ομαδα να κανει παιχνιδι στην αρχη για να δει τρωτα σημεια και κατοπιν να χτυπησει σε αυτα , ακομη και ετσι πρεπει να μην αφησει τον χρονο να κυλησει.    Ο ΠΑΟΚ μπορει να παρει την νικη.   Ωραιο να το λες αλλα πως γινεται ε;     Γεματο γηπεδο , στρωνει η ομαδα , καλη επιθετικη γραμμη υπαρχει , κεντρο περαν του δεοντος δυνατο εχει , μονον η αμυντικη λειτουργια τα χαλαει λιγο.    Με γερο κεντρο και κλειστες τις γραμμες του για ομαλη κυκλοφορια της μπαλας και ορθολογικη αναπτυξη μπορει να καταφερει πληγμα στον αντιπαλο , που ναι μεν ειναι πολυ καλος , ομως το πανω χερι το εχει ο ΠΑΟΚ!
Ασσος.  3,10 αποδοση.  YES.

164.  ΑΕΚ - Αντρελεχτ.    Κατι μουλεει οτι στο τελος θα τα χαλασει η ΑΕΚ.   Την εχω να νικησει την Αντρελεχτ ομως εχει πολλες και σημαντικες απουσιες (Σκοκο , Μπερνς , Γιαχιτς , αμφιβολοι οι Ντιοπ Δελλας ενω επανερχεται ο Νασουτι και ο Λυμπεροπουλος.   Οδηγουμαι στην ισοπαλια.  Χ και 3,10.  YES.
ΤΑΜΕΙΟ.  2,00 Χ 3,10 Χ 3,10=  19,22 ΑΠΟΔΟΣΗ.

..........................
-----------------
175.  Χεταφε - Στουτγκαρδη.  Η Χεταφε μπορει την νικη επι της Γερμανικης ομαδας.  (2-1 σκορ).
159.  Μπατε Μπορισοφ - Σεριφ Τιρασπολ.   Διπλο προτεινουμε στο ματς αυτο και μαλιστα;  θα παιχτει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ  1/2  Ημιχρονο Τελικο.
152.  Γανδη - Σπορτινγκ.  Αν ανοιξει το σκορ (θα ανοιξει) θα δωσει 4-6 γκολ  YES.  3-1=4 GOL. ενω παιζει ακομη και το 2-2.   Χ με 3,25.
Αυτα τα παιχνιδια επιλεξαμε και θα περιμενουμε κατι καλο.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ CHL ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.....................

135.  Βασιλεια - Ρομα.  Δεν ηταν και τοσο εκπληξη η νικη με 3-1 μεσα στην Ρωμη.   Ομαδα μπαχαλο η Ρομα , που τωρα δειλα δειλα συνερχεται , ομως και σημερα θα την δωσουμε μια να παει παρακατω!
1-0 σκορ βγαζει ο σκορακιας , δεν συμφωνω εγω.   Ακομη μεγαλυτερο σκορ.  Οσοι περιμενουν να ανακαμψει εστω και τωρα η Ρομα , μονο μην κοιμηθουν απο το περιμενε.   Το καλυτερο παιχνιδι να κανει , θα αργησει απ[λα να δεχθει γκολ.  1 και 2,45 αποδοση.   Ωωωωωχ !!!  0-2  στο 30'. 
138.  Μιλαν - Ρεαλ.  Συνοπτικες διαδικασιες και οι ειδημονες λενε ... αφου περασε η Γιουβε περναει και η Ρεαλ.  Μπορει να ειναι κι' ετσι.  Εμεις ομως λεμε οτι κατα πρωτον εχουμε γκολ γκολ , ενω παιζει και 1/Χ Ημιχρονο Τελικο.   1-1 σκορ.  Ετσι το ειδαμε.  Θα βγαλει ποιοτητα η Μιλαν σε μια ομολογουμενως δυνατη Ρεαλ σε ολα τα μετωπα.
140.  Παρτιζαν - Μπραγκα.  2/Χ Ημιχρονο Τελικο.  Σκορ 1-1.
Αργοτερα νεα σημεια των 21.45.   <><><><><><><><><><><>

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ...........................

115.  Πλιμουθ - Μπριστολ Ροβερς.  Χ.  3,25.
119.  Σουιντον - Τσαρλτον.  1.  2,20.  Οριακη δυναμη εδρας.  Ασσος.
122.  Λινκολν - Νορθαμπτον.  2.  2,70. Δυσκολα ξεδυσκολα ειναι ευκαιρια να κενει νικη η φιλοξ/νη.
====================
107.  Τοτεναμ - Ιντερ.  1.  2,45.
105.  Μπενφικα - Λυων.  Δυσκολο ματς.  Εχει προβαδισμα η Μπενφικα ομως το τελικο ειναι Χ.  1/Χ  Ημιχρονο Τελικο.
108.  Χαποελ Τελ Αβιβ - Σαλκε.  2πλο.       Γιατι;   Μην ακουσουν για Εβραιους αυτοι!   Το αντιθετο και οι Εβραιοι βεβαια.  Αν και δεν ειναι καλα η Σαλκε στην Ευρωπη αλλαζουν τα δεδομενα.  1,95.
Λιγα για σημερα.   Πιο πολυ στην T.V.  
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ............

355.  Νορτζελαντ - Οντενσε.  Χ.  3,25.
362.  Τουρ - Σατορου.  Χ.  3,00.
357.  Ερεμπρο - Γκετεμποργκ.  Χ.  3,20.
356.  Σασσουολο - Σιενα.  Χ.  2,85.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................